BMW heeft onlangs de BMW Concept Z4 gepresenteerd. Deze roadster combineert klassieke sportieve kenmerken met moderne stijlelementen, waardoor dit de roadster van de toekomst is. Dit concept is een voorbode voor de productieversie die in de loop van volgend jaar wordt onthuld.

De BMW Concept Z4 is een duidelijke vertaling van de nieuwe BMW designtaal. De vlakverdeling en de vormtaal trekken de aandacht. De iets ingekorte motorkap zorgt ervoor dat er een meer centrale zitpositie dan bij voorgaande BMW roadsters. Deze vernieuwde verhoudingen vergroten de sportieve rijsensatie. De voorzijde van de BMW Concept Z4 is bijzonder sportief.

In het interieur is het verwantschap met  het exterieur direct duidelijk, zowel in de vorm als in de kleurstelling. De carrosseriekleur is grotendeels doorgetrokken in de aankleding van het interieur. Dankzij de cockpit die geheel rondom de bestuurder is gebouwd wordt de rijbeleving van de roadster versterkt. Alles in het interieur is minimalistisch aangekleed. De klassieke materialen in combinatie met chroomaccenten en het hexagonale, laser gesneden motief in de stoelen creëren een exclusief gevoel.

Vanaf volgend jaar is duidelijk hoe de productieversie van de nieuwe BMW Z4 gaat worden. De conceptversie is in ieder geval al spraakmakend.

Terug

Meer nieuws

Extra voordelige BMW winterwielsets

Weer of geen weer, met een BMW i...


Broekhuis Halve Marathon op 14 m...

Zaterdag 14 maart 2020 wordt voo...


Nappa ECO-leder tijdelijk extra ...

Upgrade nu uw nieuwe Volkswagen ...


Winterse voordelen bij Broekhuis...

De warme dagen zijn voorbij. Fan...


Gratis software-update

Jaguar heeft de bekroonde I-PACE...


DAB+ voor uw Volvo!

Met Digital Audio Broadcasting (...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact