De compleet nieuwe Focus ST is met veel zorg en precisie ontwikkeld door Ford Performance. Deze zomer staat zowel de vijfdeurs als de Wagon in onze showroom. Uiteraard beschikt de Focus ST over de meest geavanceerde technologie en beschikt hij over een krachtige aandrijflijn met 280 pk en 420 Nm sterke 2.3 EcoBoost bezinemotor. Daarnaast is deze nieuwe ST de eerste voorwielaangedreven Ford met elektronisch sperdifferentieel dat zorgt voor een betere tractie en stabiliteit.

De nieuwe Focus ST is verder verbeterd met unieke onderstelafstemming wat hem de meest responsieve en wendbare Focus ST ooit maakt. Ook is hij leverbaar met instelbare rijmodi, die onder meer de Electronic Brake Booster en elektronische stuurbekrachtiging aanpassen aan gewenste stand. Zo hebt u met een druk op de knop de keuze tussen comfortabele familiewagen of toch die scherpe sportauto.

Maar dat is nog maar een van de innovatieve opties van deze nieuwe Ford. Zo beschikt de ST ook over Recaro-sportstoelen, voor een comfortabele en dynamische beleving. Ook kunt u kiezen voor de geavanceerde onafhankelijke achterwielophanging met optionele Continuously Controlled Damping.

In het interieur vind je typische sportieve elementen terug zoals het Focus ST-instrumentarium met diverse meters die geïnspireerd zijn op de Ford GT. De turbodruk, oliedruk en olietemperatuur worden nu weergegeven in een speciaal Ford Performance-scherm in het 4,2-inch digitale instrumentarium. Ook is het mogelijk om optioneel te kiezen voor Launch Control. Dit is een systeem waarmee de beste sprinttijden worden behaald en is aanwezig op de EcoBoost-versies met Performance Pack.

De Focus ST is naast uiterst sportief ook ontwikkeld voor alledaags comfortabel rijgedrag. Deze auto combineert ruimte, verfijning, hoogwaardig interieur, dagelijks gebruiksgemak met een sportieve rijbeleving. Deze zomer zal de nieuwe Focus ST leverbaar zijn met een handgeschakelde zesversnellingsbak met automatische tussengasfunctie of zeventraps automaat.


Terug

Meer nieuws

Solar Race: samen een duurzame t...

De Solar Race, een duurzame en i...


Aangescherpte maatregelen in onz...

Broekhuis neemt extra maatregele...


Uw Volvo klaar voor de winter!

De koude en onvoorspelbare weers...


De Opel Corsa-e wint het Gouden ...

Voor de achttiende keer mag Opel...


Uw Ford winterklaar met Broekhuis!

De winter staat weer voor de deu...


Frisse en gezonde lucht in elke ...

Inzittenden van een nieuwe Volvo...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact