De BMW Concept 8 Serie is een voorproefje van wat u kunt verwachten van de BMW 8 Serie Coupé die volgend jaar wordt geïntroduceerd. Met de 8 Serie vergroot BMW het luxe topsegment. De toekomstige BMW 8 Serie Coupé zal het uithangbord van sportiviteit en exclusiviteit worden.

De BMW Concept 8 Serie

Op het Concorso d’Eleganza Villa d’ Este was de BMW Concept 8 Serie voor het eerst te bewonderen. De concept 8 Serie laat al zien dat de toekomstige 8 Serie Coupé dynamische rijeigenschappen en moderne luxe gaat combineren. De BMW kenmerken zijn direct zichtbaar bij de Concept 8 Serie, maar tegelijkertijd zijn er ook veel nieuwe designideeën en vormtechnieken zichtbaar. Het silhouet oogt mede door de volumineuze flanken krachtig en sportief. De lange motorkap in combinatie met de aflopende daklijn geeft dit concept een dynamische uitstraling. Een ander opvallend exterieurdetail is de achterkant, deze oogt zeer modern en robuust waardoor dit uitstekend aansluit op het lijnenspel van de flanken.

Het interieur van de BMW Concept 8 Serie geeft eveneens goed weer welke kant BMW in toekomst met de 8 Serie Coupé op wil. Alles in het interieur is maar op één ding gericht: rijden. Het interieur ademt sportauto met oog voor detail en kwaliteit.

Deze concept auto laat goed zien dat de toekomstige BMW 8 Serie Coupé sportieve rijdynamiek koppelt aan het hoogste niveau van moderne luxe. De BMW 8 Serie Coupé zal hierdoor de maatstaf in zijn segment gaan worden.
Terug

Meer nieuws

Solar Race: samen een duurzame t...

De Solar Race, een duurzame en i...


Aangescherpte maatregelen in onz...

Broekhuis neemt extra maatregele...


Uw Volvo klaar voor de winter!

De koude en onvoorspelbare weers...


De Opel Corsa-e wint het Gouden ...

Voor de achttiende keer mag Opel...


Uw Ford winterklaar met Broekhuis!

De winter staat weer voor de deu...


Frisse en gezonde lucht in elke ...

Inzittenden van een nieuwe Volvo...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact