Amerika’s bestverkochte SUV komt naar Nederland. De Ford Explorer maakte tijdens het Go Further evenement in Amsterdam zijn Europese debuut. Speciaal voor Europa verschijnt in de eerste helft van 2020 een plug-in hybride versie bij de Nederlandse Ford dealer.

Roelant de Waard, vice president Marketing, Sales & Service van Ford Europa, is razend enthousiast over het feit dat de iconische Ford Explorer naar Europa komt: “De gloednieuwe Ford Explorer Plug-In Hybrid is de veelzijdigste SUV die we ooit in de regio op de markt hebben gebracht. Hij kan comfortabel zeven personen vervoeren, met gemak een aanhanger van 2.500 kg trekken en desondanks tot wel 40 kilometer volledig elektrisch rijden.”

De nieuwe Ford Explorer Plug-In Hybrid komt als sportieve, door Ford Performance geïnspireerde, ST-line uitvoering naar Nederland. Hij wordt aangedreven door een 3.0 liter EcoBoost V6-benzinemotor en een elektromotor die samen 331 kW (450 pk) vermogen produceren. Daarbij is het interieur bijzonder ruim, comfortabel en tegelijk praktisch ingericht.

Meer weten over deze rijk uitgeruste SUV? Bekijk de Ford Explorer Plug-In Hybrid hier!


Terug

Meer nieuws

Mooie opbrengst sponsordiner Bergen

Op woensdag 2 oktober werd er in...


Feestelijke heropening Broekhuis...

Donderdag 3 oktober verzamelden ...


De Ford Fiesta Fit Check

Wij denken graag met u mee als h...


Oktoberfest bij Broekhuis Oost M...

JETZT GEHT’S LOS! De hele maand ...


Winterse voordelen bij Broekhuis...

De wintermaanden komen er weer a...


Go Electric met Ford

Ford introduceerde op de IAA haa...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact