Overstappen naar een nieuwe SEAT is nog nooit zo voordelig geweest. Tot en met 31 maart kunt u namelijk profiteren van hoge inruilpremies op diverse modellen. Dus waar wacht u nog op! Kom langs in onze showroom en profiteer van hoge inruilpremies om diverse SEAT modellen.

De inruilpremies zijn van toepassing op onderstaande modellen:

SEAT Mii

Bent u één van de eerste 50 klanten bij onze vestiging die een SEAT Mii koopt? Dan ontvangt u een inruilpremie van € 500,-.

Bekijk de voorraad

SEAT Arona

Maar niet alleen op de SEAT Mii ontvangt u een inruilpremie. Ook bij aankoop van de compacte SUV; de SEAT Arona Business Intense ontvangen de eerste 230 klanten een inruilpremie van € 750,-.

Bekijk de voorraad

SEAT Leon (ST)

Wist u dat per modeljaar 2019 er een nieuwe motorisering voor de Leon (ST) aan het motorgamma is toegevoegd? De 1.5 TSI met 130pk is een perfect alternatief voor de 1.0 TSI motor als u net dat beetje extra vermogen (+ 15pk) en trekgewicht (+ 400kg) zoekt! Er zijn 150 stuks op voorraad van de sportieve FR Business Intense uitvoering. Voor de eerste 50 klanten is er een inruilpremie van € 1.250,-.

Bekijk de voorraad

SEAT Ateca

Ook op de SEAT Ateca hebben we een scherpe inruilpremie, die afhankelijk van de gekozen uitvoering, kan oplopen tot wel €2.500,-.

Bekijk de voorraad

SEAT Cupra

Op zoek naar meer snelheid? Kies dan voor één van de SEAT Cupra modellen. Bij de aankoop van een SEAT Cupra ontvangt u een inruilpremie van € 1.000,- bovenop de inruilwaarde van uw eigen auto.

Bekijk de voorraad

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.


Terug

Meer nieuws

Solar Race: samen een duurzame t...

De Solar Race, een duurzame en i...


Aangescherpte maatregelen in onz...

Broekhuis neemt extra maatregele...


Uw Volvo klaar voor de winter!

De koude en onvoorspelbare weers...


De Opel Corsa-e wint het Gouden ...

Voor de achttiende keer mag Opel...


Uw Ford winterklaar met Broekhuis!

De winter staat weer voor de deu...


Frisse en gezonde lucht in elke ...

Inzittenden van een nieuwe Volvo...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact