Broekhuis Ford heeft de digitale werkplaats applicatie; Check IT geïntroduceerd. Met Check IT is het werkorderproces gedigitaliseerd. Dit wil zeggen dat onze service-adviseur en onze monteur uw gehele onderhoudsbeurt digitaal nalopen.

Wanneer uw auto bij ons in de werkplaats staat, opent de monteur de digitale werkorder op zijn tablet. Met behulp van de checkpunten op zijn tablet controleert hij uw auto. Hij keurt de checkpunten goed of af. Wanneer er een punt is afgekeurd voegt hij ter verduidelijking ook meteen een foto toe. Deze informatie komt vervolgens digitaal bij de service-adviseur terecht en die neemt met u contact op om de geconstateerde afwijkingen met behulp van foto’s en de daarbij komende kosten te bespreken. Wanneer u akkoord gaat met eventueel verdere onderhoudswerkzaamheden ontvangt de monteur een pop-up op zijn tablet en zal hij de werkzaamheden aan uw auto afronden.

Wanneer alle werkzaamheden zijn afgerond, ontvangt u van de service-adviseur een berichtje. Bij het ophalen van de auto zullen alle uitgevoerde werkzaamheden met u worden doorgenomen en krijgt u de volledige controle inclusief geconstateerde afwijkingen in de mail, wat natuurlijk wel zo transparant en overzichtelijk is. Met Check IT heeft u als klant goed inzichtelijk welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd in de werkplaats. Met behulp van de foto’s en video’s, die tijdens het proces worden gemaakt, is het voor u als klant ook een stukje transparanter geworden wat er qua onderhoud en/of reparatie aan uw auto is uitgevoerd.

In onderstaand filmpje laten wij u graag kennismaken met het innovatieve Check IT.

 


Terug

Meer nieuws

Bezoek de virtuele showroom van ...

Bij Broekhuis Fiat kunt u ook in...


Maandaanbieding BMW Motorrad Min...

Profiteer van korting op de BMW ...


Tot € 5.000,- subsidie op elektr...

Voor ondernemers en non-profitor...


Exclusief All Weather korting bi...

Dat de weersomstandigheden met d...


Het Bij Broekhuis Magazine 2021 ...

Eveline Meijers, Marketing Manag...


Broekhuis: Ambitieuze dealer van...

Traditioneel heeft de Tsjechisch...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact