Audi Functions on Demand

Rust uw Audi flexibel uit met Audi Functions on Demand! Voeg met deze app online slimme autotechnologie toe op het moment dat u dat nodig hebt. Met Funtions on Demand laat Audi opnieuw zien wat ‘voorsprong op techniek is’.

Waarom deze functie?

De ideale auto is niet altijd hetzelfde. Zo vindt u misschien de matrix-ledkoplampen alleen handig in de donkere wintermaanden en kan u juist de digitale radio-ontvangst goed gebruiken tijdens lange zomerse ritten. Met Audi Functions on Demand komen u eindeloos veel mogelijkheden tegemoet! Zoals bijvoorbeeld Audi smartphone interface, MMI navigatie plus en DAB+.

Eén maand proberen voor € 1,-

Alle functies die online te activeren zijn, zijn moderne extra’s die uitblinken door hun toonaangevende eigenschappen. Voor slechts € 1,- stellen we deze eigenschappen op proef voor een maand beschikbaar! Er is dus tijd genoeg om de functies naar uw keuze uit te proberen!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! De contactgegevens van onze Broekhuis Audi collega's vindt u per vestiging via de vestigingenpagina

*Het aanbod van Functions on Demand dat beschikbaar is voor uw Audi, ziet u in de myAudi app. Let op: modeljaar is niet altijd gelijk aan het productiejaar van de auto. Zo kan bijvoorbeeld een auto met modeljaar 2021 al in 2020 afgeleverd worden.


Terug

Meer nieuws

BMW Motorrad Kofferset

Bij aanschaf van zijkoffers ontv...


MINI Anniversary Edition

MINI viert 60 jaar samenwerking ...


BMW Motorrad Roadster Dealer Tour

ROADSTER DEALER TOUR. STEEL DE ...


Private Lease Deals

In deze tijd een nieuwe auto? Ze...


Maandaanbieding BMW Motorrad Tas...

Zowel tijdens de korte als ook d...


In stijl de weg op met BMW Motor...

Profiteer tot en met 30 juni van...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact