Kom nu naar onze werkplaats en laat uw Ford controleren tijdens de Ford Zomer Check. Dan weet u zeker dat u goed voorbereid op weg gaat. Is uw Ford in orde? Laat dan ook nog even de airco checken en bekijk onze scherp geprijsde zomeraccessoires.

Ford Zomer Check

Om optimaal te genieten van uw zomer, controleren wij graag uw Ford voor u. Daarom kunt u vanaf 10 juni tijdelijk bij ons terecht voor de Ford Zomer Check voor slechts € 19,95. Tijdens de check controleren wij uw auto op 16 belangrijke punten zoals de accu, ruitenwissers, banden en verlichting.

Ook kunt u langskomen voor de Airco Check. Tijdens deze check controleren onze monteurs de werking en de staat van de airconditioning in uw auto. Wilt u ook uw airco laten onderhouden? Dan kunt u bij ons terecht voor een airco-onderhoudsbeurt. 

Gratis pechhulp

Is uw Ford toe aan onderhoud? Kom dan naar onze werkplaats voor onderhoud en profiteer van gratis pechhulp binnen heel Europa. Onze monteurs staan al voor u klaar.

Plan nu uw Ford Zomer Check, Airco Check of Ford Onderhoud door op onderstaande button te klikken.

Plan uw werkplaatsafspraak

Zomeraccessoires

Is uw Ford gecheckt en onderhouden? Mooi, dan kunt u nu goed voorbereid en onbezorgd op reis. Wellicht een goed moment om onze zomeraccessoires te bekijken. Want hebt u genoeg ruimte voor alle bagage of kunt u een dakkoffer tijdens de vakantie goed gebruiken? Of wat dacht u van een koelbox, tablethouder of slimme dashcam. Met deze accessoires bent u niet alleen goed voorbereid voor uw reis, maar gaat u ook nog eens extra comfortabel op vakantie.

Benieuwd naar de zomeraccessoires? Kom naar de showroom of neem contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op

Ford Bedrijfswagens

Uiteraard bent u ook deze zomer welkom met uw bedrijfswagen. De bouwvak is wellicht een goed moment om uw bedrijfswagen te laten controleren. Kom daarom ook met uw Ford bedrijfswagen naar onze werkplaats voor een Ford Zomer Check. Dan zorgen wij dat uw bedrijfswagen na de vakantie weer in topconditie start aan het nieuwe seizoen.

Plan uw werkplaatsbezoek via onderstaande button. 

Werkplaatsplanner

Kortom, kom naar onze werkplaats om uw Ford zomerproof te maken.


Terug

Meer nieuws

Extra voordelige BMW winterwielsets

Weer of geen weer, met een BMW i...


Broekhuis Halve Marathon op 14 m...

Zaterdag 14 maart 2020 wordt voo...


Nappa ECO-leder tijdelijk extra ...

Upgrade nu uw nieuwe Volkswagen ...


Winterse voordelen bij Broekhuis...

De warme dagen zijn voorbij. Fan...


Gratis software-update

Jaguar heeft de bekroonde I-PACE...


DAB+ voor uw Volvo!

Met Digital Audio Broadcasting (...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact