Maart is begonnen! Dat betekent dat de lente in aantocht is, hoewel het weer ons soms anders lijkt te vertellen. Toch worden de dagen alweer langer en warmt de aarde langzaam op. Wellicht een goed moment om uw airco te laten onderhouden en uw banden zomerklaar te maken. Broekhuis ŠKODA denkt met u mee door een aantal voorjaarszaken omtrent uw auto nu scherp te prijzen. Bovendien profiteert u tijdelijk van veel voordeel op diverse voorjaar gerelateerde accessoires. De acties gelden tot 31 mei, dus wees er snel bij!

Aircocheck voor slechts €19,95

Inmiddels beschikken de meeste ŠKODA´s over een aircosysteem dat de auto koel houdt tijdens de warme zomerdagen. Niet alleen is de airco ideaal te gebruiken in de zomer, ook tijdens de winter kan de airco u op weg helpen. Doordat het systeem beslagen ruiten laat verdwijnen als sneeuw voor de zon bent u voorzien van onbezorgd rijplezier. Om uw airco in goede conditie te houden, is het verstandig om deze regelmatig te laten controleren en onderhouden.

Bij Broekhuis ŠKODA bent u aan het juiste adres om uw airco te laten checken voor slechts €19,95. Ook kunnen onze monteurs uw aircosysteem vakkundig onderhouden en repareren. Tijdelijk ontvangt u extra korting op een onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling. Deze uitgebreide onderhoudsbeurt waarbij de lekdichtheid, het stof- en pollenfilter, de werking van onderdelen, de geur en de druk van de airco worden gecheckt, ontvangt u nu voor slechts €139,-. Van dit voorjaarsvoordeel kunt u nu al zorgeloos en verfrissend genieten!

Plan daarom voor 31 mei uw airco onderhoud bij Broekhuis ŠKODA en profiteer van dit voordeel.

Plan uw afspraak

Voorjaarproef met zomerbanden

Nu de aarde langzaam opwarmt en de temperatuur weer stijgt, is het tijd om uw banden te controleren. Met stabiele, comfortabele en veilige zomerbanden van Broekhuis ŠKODA gaat u comfortabel het voorjaar in.

Waarom kiezen voor zomerbanden?

Zomerbanden zijn over het algemeen de standaard banden onder een auto, mede dankzij de goede rijeigenschappen bij een temperatuur boven 7 graden Celsius. Bij een temperatuur boven 15 graden Celsius beschikken deze banden zelfs over de beste wegligging met een verkorte remweg. Door het profiel en de samenstelling van het rubber slijten zomerbanden het minst snel van alle soorten en zijn zij bestand tegen hogere snelheden dan winterbanden.

Broekhuis ŠKODA, uw bandenspecialist

Banden zijn het enige contact tussen uw auto en de weg; bij Broekhuis begrijpen wij dat. Daarom hebben wij altijd zomer- en winterbanden op voorraad en zijn onze monteurs vakkundig opgeleid met betrekking tot het monteren, uitlijnen en balanceren van uw banden. Daarnaast voorkomen wij liever onnodige slijtage door op het juiste moment de juiste banden te monteren.

Plan daarom voor 31 mei de montage van zomerbanden bij Broekhuis ŠKODA en ontvang extra korting.

Plan uw afspraak


Terug

Meer nieuws

Private Lease Deals

In deze tijd een nieuwe auto? Ze...


Maandaanbieding BMW Motorrad Tas...

Zowel tijdens de korte als ook d...


In stijl de weg op met BMW Motor...

Profiteer tot en met 30 juni van...


Ford maandaanbieding

In de maand juni ontvangt u bij ...


Tekort aan microchips vertraagt ...

Een tekort aan microchips, zogeh...


BMW Motorrad Jeans FivePocket

BMW MOTORRAD JEANS FIVEPOCKET

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact