Opel Lentefris Werkplaats

Is uw Opel toe aan een opfrisbeurt? Rij dan deze maand nog onze werkplaats binnen voor een gratis aircocheck en maak uw Opel klaar voor het komende seizoen!

Tijdens de aircocheck controleert onze monteur de werking en hygiëne van uw airco. Zo zorgt een goedwerkende airco voor frisse lucht in uw auto, wat een positief effect kan hebben op uw gezondheid. Met een TUNAP aircobehandeling en een nieuw anti-allergeen interieurfilter kiest u voor een nog frisser en gezonder interieur!

Extra voordeel

Om de opfrisbeurt van uw Opel helemaal af te maken, ontvangt u alleen nog in mei 15% korting op nieuwe losse matten en anti-allergeen interieurfilters! Daarbij kunnen wij het exterieur van uw Opel opfrissen met een Waxoyl behandeling, waarmee uw lak weer blinkt als nieuw én de aankomende 3 jaar beschermt is.

Bandencheck

Ook is dit een goed moment om uw banden te controleren. Kom gerust langs, zodat wij de staat van uw banden kunnen beoordelen. Ook kunnen wij uw winterbanden wisselen voor zomerbanden, zodat u de beste prestaties ervaart onderweg.

Maak een werkplaatsafspraak


Terug

Meer nieuws

15% korting op BMW Motorrad pakken

Profiteer tot 30 juni van 15% ko...


Terugroepactie kledingstukken BM...

BMW Motorrad roept over heel Eur...


Flexibel met Audi Functions on D...

Rust uw Audi flexibel uit met Au...


Aangescherpte maatregelen in onz...

De deuren van de werkplaatsen bl...


In stijl de weg op met BMW Motor...

BMW Motorrad Gear & Garment bied...


Is uw Fiat klaar voor de winter?

De winter staat weer voor de deu...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact