SUV’s zijn hip en daar speelt ŠKODA slim op in met de nieuwe ŠKODA KAMIQ. Het duurt nog even voordat hij in onze showrooms te vinden is, maar we kunnen alvast wat meer vertellen over deze sportieve crossover.

Het design van de KAMIQ oogt krachtig en stoer en heeft een opvallende voorkant dankzij de gescheiden koplampen en dagrijverlichting. Een ander opvallend designkenmerk aan de voorkant van de splinternieuwe KAMIQ is de brede, rechtopstaande grille met dubbele spijlen. De zijkant van deze SUV oogt langer dan hij daadwerkelijk is. Dit komt door de strakke belijning van de zijflanken die perfect samengaat met de sportieve daklijn.

Het interieur is net als het exterieur design vooruitstrevend. Het nieuwe interieur concept was al eerder gepresenteerd in de VISION RS concept car maar is nu ook terug te vinden in de KAMIQ. Het instrumentenpaneel met een vrijstaand scherm volgt de symmetrische lijnen van het exterieur design en heeft een ergonomische polssteun voor een makkelijke bediening van het touchscreen. De ŠKODA KAMIQ is gebouwd op het modulaire MQB platform en biedt daardoor veel binnenruimte wat typisch is voor ŠKODA.

De première van de nieuwe ŠKODA KAMIQ vindt plaats op de Autosalon van Genève die van 5 tot en met 17 maart 2019 plaatsvindt. Het is nog niet bekend wanneer de KAMIQ in de showroom staat.


Terug

Meer nieuws

Check, check, Ford Video Check!

Wat doet onze monteur tijdens ee...


Ford gaat elektrisch

Tijdens het Go Further evenement...


Ford en Volkswagen breiden samen...

12 juli 2019 verkondigden Ford M...


Plastic flessen worden vloermatten

Ford heeft een slimme manier gev...


De nieuwe MINI John Cooper Works GP

In 2020 zal er in een beperkte o...


BMW Motorrad onthult custom conc...

Het motorblok van de BMW Concept...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact