Maak uw Volvo klaar voor zomerse avonturen

Heeft uw Volvo meer stilgestaan dan gebruikelijk is? Kom naar onze werkplaats voor de Zomer Safety Check en weet of uw Volvo klaar is voor nieuwe avonturen!

Zomer Safety Check

Tijdens deze check controleren wij uw Volvo op 20 belangrijke punten. Zo checken wij onder andere de banden, remmen, verlichting, vloeistoffen, het uitlaatsysteem en indien aanwezig de stekkerdoos van uw trekhaak! Veilig op avontuur begint met onze Zomer Safety Check!

Plan de Zomer Safety Check

Aircocheck

Met steeds warmere dagen vragen we meer van de airco. Daarnaast vangt de airco veel stof en vuil op voordat dit de auto binnenkomt. Een Aircocheck is dan ook geen overbodige luxe om uw auto weer in topconditie te maken voor aankomende avonturen.

Plan nu een Aircocheck in combinatie met Aircoreiniging voor slechts € 49,-. Dan controleren wij ook direct het interieurfilter dat vuil en pollen buiten uw Volvo houdt. Is dit filter aan vervanging toe? Dan is de nieuwprijs van dit filter nu vanaf € 79,- inclusief montage.

Plan een afspraak

Navigatie-update

Sommige avonturen wilt u van tevoren plannen, een actuele navigatie is dan erg prettig! Is uw Volvo uitgerust met het geavanceerde Sensus Navigatiesysteem? Via de Volvo supportsite kunt u eenvoudig checken of uw navigatie nog up-to-date is. Is het tijd om uw navigatie te updaten? Dit kan gratis met Life Time Mapcare via de Volvo supportsite.

25% korting op set lastdragers mét fietsdrager

Heeft u plannen om eropuit te trekken met uw Volvo? Neem eenvoudig uw fiets mee om verder te gaan dan de gebaande wegen met deze extra scherp geprijsde aanbieding. Nog tot en met 31 juli kunt u profiteren van 25% korting op deze combinatie van een set lastdragers én een fietsdrager!

Kom naar onze vestiging om te profiteren van al dit voordeel. We zien u graag!


Terug

Meer nieuws

15% korting op BMW Motorrad pakken

Profiteer tot 30 juni van 15% ko...


Terugroepactie kledingstukken BM...

BMW Motorrad roept over heel Eur...


Flexibel met Audi Functions on D...

Rust uw Audi flexibel uit met Au...


Aangescherpte maatregelen in onz...

De deuren van de werkplaatsen bl...


In stijl de weg op met BMW Motor...

BMW Motorrad Gear & Garment bied...


Is uw Fiat klaar voor de winter?

De winter staat weer voor de deu...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact