Broekhuis is geopend

Broekhuis neemt extra maatregelen om verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan en u alsnog onbezorgde mobiliteit te bieden. Daarom breiden wij onze services uit, om u ook op andere manieren van dienst te kunnen zijn.

Hieronder vindt u meer informatie over onze aangepaste werkwijze en extra services waarvan u gebruik kunt maken.

Online showroom

Wij bieden u de mogelijkheid om vanuit huis het gehele aankoopproces te doorlopen. U kunt de auto virtueel bezichtigen via een persoonlijk videogesprek. Bevalt de auto, dan kunt u deze online vanuit huis aanschaffen. Wij leveren de auto zelfs kosteloos thuis bij u af! Voldoet de auto toch niet helemaal aan uw verwachtingen? Dan heeft u 14 dagen bedenktijd en omruilgarantie. Benieuwd hoe dit werkt?

Lees meer

Openingstijden en werkzaamheden blijven ongewijzigd

Onze openingstijden blijven vooralsnog ongewijzigd inclusief onze dagelijkse werkzaamheden. Zo kunnen wij u voorlopig gewoon ontvangen in onze showroom, onze werkplaats en het magazijn.

Hygiëne in de vestigingen

Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de algemene maatregelen en richtlijnen van het RIVM, dit verwachten wij ook van u. Zo zullen wij u bij ontvangst tijdelijk geen hand geven en houden we een gepaste afstand (1,5 meter). Balies, koffieautomaten en deurklinken worden extra gereinigd om het risico op besmetting te minimaliseren. Ook zullen onze monteurs o.a. het stuur, de versnellingspook en de handvatten van uw auto extra reinigen voor en na een bezoek in de werkplaats.

Alert bij klachten

Wij vragen iedereen om extra alert te zijn bij gezondheidsklachten, zowel onze medewerkers als onze klanten. Bij symptomen als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en koorts vragen wij diegene om thuis te blijven.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Heeft u nog vragen? Stel die dan gerust! Neem contact op met uw vestiging of met één van onze medewerkers van het Klantencontactcentrum via: 0341 75 11 87.

Contactgegevens van onze vestigingen vindt u via: broekhuis.nl/vestigingen


Terug

Meer nieuws

BMW i Hydrogen NEXT

BMW Group illustreert met de BMW...


Volvo On Call-app: bewust zijn v...

Elke verbetering begint met meer...


De Fiat Zomerweken

Profiteer nog tot en met 31 augu...


Wat is het verschil tussen mild ...

Elektrisch rijden is niet meer w...


Maximaal 180 km/u met een nieuwe...

Vanaf nu is de topsnelheid van a...


Nieuwe AED’s bij Broekhuis vesti...

In mei 2020 zijn de verouderde A...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact