Corona maatregelen 28 april 2021

Ook in deze bijzondere tijden blijft u onbezorgd mobiel met Broekhuis als uw partner in mobiliteit, zowel privé als zakelijk. Daarom volgen wij de wijzigingen van de overheid met betrekking tot de maatregelen rondom COVID-19 nauwkeurig. In dit bericht vindt u de actuele maatregelen bij ons in de vestigingen.

Werkplaatsen geopend

Onze openingstijden blijven ongewijzigd voor de werkplaatsen, onze schadeherstelbedrijven van Broekhuis Autoschade, de werkplaatsen van Broekhuis Carplus en de balies van Broekhuis Autoverhuur. Onderhoud, apk of reparatie? In iedere situatie kunnen wij u weer op weg helpen, ook wanneer u liever thuisblijft. Hiervoor bieden wij een haal- en brengservice voor uw voertuig. Van welke service wilt u gebruikmaken?

Showrooms open

U bent meer dan welkom om uw nieuwe voertuig bij ons in de showroom te ontdekken. Ook proefrijden kan weer bij onze vestigingen. U kunt zonder afspraak onze showroom bezoeken, wel geldt er een maximum van 50 bezoekers tegelijk. Om er zeker van te zijn dat u op het door u gewenste moment onze showroom kunt bezoeken, kunt u online een afspraak plannen.

Blijft u liever thuis? Ook dan staan wij uiteraard voor u klaar met diverse mogelijkheden. Kies de service die bij u past in deze tijd!

Ontdek de mogelijkheden

Hygiëne in de vestigingen

Komt u naar onze vestiging? Dan kunt u erop rekenen dat onze medewerkers op de hoogte zijn van de algemene maatregelen en richtlijnen van het RIVM en de overheid. We attenderen u graag nog even op enkele richtlijnen:

  • 1,5 meter afstand: om deze afstand te bewaren zullen wij u op gepaste afstand begroeten zonder een handdruk. Ook zijn er diverse schermen in de vestigingen geplaatst om zo de afstand te bewaren.
  • Mondkapjes: vanaf 1 december is het verplicht om in publieke binnenruimtes een mondkapje te dragen, zo ook in onze vestigingen. Heeft u zelf geen mondkapje bij de hand? Bij de ingang van onze vestigingen bieden wij mondkapjes aan, zodat iedereen een mondkapje ter beschikking heeft.
  • Reinig uw handen: op verschillende plekken in de vestiging kunt u uw handen reinigen, onder andere bij binnenkomst en in onze wachtruimtes.
  • Extra reinigingsmomenten: balies, koffieautomaten en deurklinken worden extra gereinigd. Ook zullen onze monteurs en schadeherstellers o.a. het stuur, de versnellingspook en de handvatten van uw auto extra reinigen voor en na een bezoek aan onze werkplaats.

Alert bij klachten

Wij vragen iedereen om extra alert te zijn bij gezondheidsklachten, zowel onze medewerkers als onze klanten. Bij symptomen als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en koorts vragen wij diegene thuis te blijven.

Ook in deze bijzondere tijden doen wij er alles aan om voor u klaar te staan. Heeft u nog vragen? Stel die dan gerust. Neem hiervoor contact op met uw vestiging of met één van onze medewerkers van het Klantencontactcentrum via 0341 – 75 11 87.

Contactgegevens van onze vestigingen vindt u via: Broekhuis Vestigingen


Terug

Meer nieuws

Private Lease Deals

In deze tijd een nieuwe auto? Ze...


Maandaanbieding BMW Motorrad Tas...

Zowel tijdens de korte als ook d...


In stijl de weg op met BMW Motor...

Profiteer tot en met 30 juni van...


Ford maandaanbieding

In de maand juni ontvangt u bij ...


Tekort aan microchips vertraagt ...

Een tekort aan microchips, zogeh...


BMW Motorrad Jeans FivePocket

BMW MOTORRAD JEANS FIVEPOCKET

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact