Broekhuis maatregelen i.v.m. Coronavirus

Wij nemen extra maatregelen om verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan en u alsnog onbezorgd te laten genieten van elke rit.

Online showroom

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe of gebruikte motorfiets? Dan kunnen we elkaar online ontmoeten via verschillende kanalen om het een en ander te bespreken. Neem hiervoor contact op met een van onze medewerkers.

In onze vestiging

We begrijpen dat motorrijden meer is dan alleen een motorfiets kopen en deze daarna gebruiken. Daarom zien we veel klanten vaak terug, om even bij te praten of om zomaar even rond te kijken. Helaas moeten we u vragen hier tijdelijk vanaf te zien, om de verspreiding van het virus gezamenlijk tegen te gaan. Wilt u toch naar onze showroom komen? Maak dan vooraf een afspraak met een van onze medewerkers.

Komt u voor onderhoud naar de showroom of om uw nieuwe motorfiets bijvoorbeeld op te halen? Al onze medewerkers zijn op de hoogte van en houden zich aan de algemene maatregelen en richtlijnen van het RIVM en de overheid, dit verwachten wij ook van u. Dit betekent het volgende:

  • Houd 1,5 meter afstand;
  • betaal bij voorkeur met pin en contactloos;
  • ontsmet uw handen bij binnenkomst;
  • raak producten en verpakkingen niet onnodig aan;
  • maak waar mogelijk een afspraak vooraf met onze medewerkers;
  • onze voorkeur gaat uit naar een lege wachtruimte, dus wacht indien mogelijk niet op uw motorfiets als deze bij ons in de werkplaats staat.

Alert bij klachten

Wij vragen iedereen om extra alert te zijn bij gezondheidsklachten, zowel onze medewerkers als onze klanten. Bij symptomen als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en koorts vragen wij diegene om thuis te blijven.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Heeft u nog vragen? Stel die dan gerust door contact op te nemen met uw verkoopadviseur Rob Sluijters via: rob.sluijters@broekhuis.nl of Bart de Regt via: bart.deregt@broekhuis.nl

Op de website van BMW Motorrad vindt u veelgestelde vragen met betrekking het merk.

Veelgestelde vragen aan BMW


Terug

Meer nieuws

Bezoek de virtuele showroom van ...

Bij Broekhuis Fiat kunt u ook in...


Maandaanbieding BMW Motorrad Min...

Profiteer van korting op de BMW ...


Tot € 5.000,- subsidie op elektr...

Voor ondernemers en non-profitor...


Exclusief All Weather korting bi...

Dat de weersomstandigheden met d...


Het Bij Broekhuis Magazine 2021 ...

Eveline Meijers, Marketing Manag...


Broekhuis: Ambitieuze dealer van...

Traditioneel heeft de Tsjechisch...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact