‘’Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid’’. Vrouwen schijnen in de winter beter voorbereid op weg te gaan of helemaal niet te gaan! Dat laatste is niet nodig. Indien je deze tips van harte neemt, ga jij zelfverzekerd en veilig de weg op.

Wat kan de garage voor je doen?

Bij Broekhuis kun je een accu-check laten uitvoeren, om zeker te weten dat je bolide de energie heeft om wakker te worden op een winterse ochtend.

Zorg dat je op tijd je zomer- voor winterbanden omwisselt. Hiermee heb je meer grip en een betere remweg in winterse weersomstandigheden en voorkom je een slippertje!

Als je er toch bent, laat men dan meteen even de koel- en ruitenvloeistof (af)vullen welke bestand is tot -30°Celcius. Goed zicht is belangrijk voor de veiligheid en het sproeit zo lastig in vaste vorm. En werkt je airco nog goed? De airco haalt namelijk het vocht uit je auto.

Maak daarom een werkplaatsafspraak voordat de winter écht los barst.

Wat kun je zelf doen?

Wij dames houden van shoppen. Schaf daarom alvast voor je zelf het volgende aan: reservelampjes, startkabels, een sleepkabel, een goede ijskrabber en slotspray. Een goede voorbereiding is het halve werk tenslotte.

Niet het leukste klusje; maar het invetten van je deurrubbers voorkomt dat je jezelf buitensluit op een koude dag. Sta je dan, als Hulk Hogan aan je portier te rukken (wat overigens niet heel slim is, je kunt je deur beter een ‘kontje’ geven om er beweging in te krijgen).

Tot slot is het belangrijk om naast al deze bovengenoemde maatregelen je rijgedrag aan te passen naar de omstandigheden. Als het glad is pas je je snelheid aan, neem je de bochten iets voorzichtiger, houd je voldoende afstand en ga je gedoseerd om met het gas- en rempedaal. Well, you’re good to go girl!


Terug

Meer nieuws

39e Broekhuis Halve Marathon van...

Loop je dit jaar ook mee? Op 9 m...


Geflitst! Toename verkeersovertr...

Zijn wij Nederlanders eigenwijs?...


SEAT Ateca lesauto van het jaar ...

De SEAT Ateca is uitgeroepen tot...


Flinke inruilpremies op diverse ...

Overstappen naar een nieuwe SEAT...


Audi gaat 2019 in met gratis aut...

Het jaar begint goed bij Audi. P...


Onbezorgd de winter door met kor...

Na een lange zomer, waarin wij m...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Broekhuis contact