U heeft het vast al gehoord , de MINI Electric zal vanaf begin 2020 op de Nederlandse wegen te vinden zijn. De MINI Electric zal over dezelfde sportieve looks beschikken als de MINI’s met verbrandingsmotoren en ook qua rijplezier doet hij niet onder voor zijn broers.

Overbruggen?

Kunt u net als wij niet wachten totdat de MINI Electric er is? Of is uw leasetermijn afgelopen voordat de MINI Electric leverbaar is? Wij hebben nu de oplossing voor u! Wij kunnen u een shortleasecontract aanbieden. U rijdt nu tijdelijk in een voorloopauto tegen aantrekkelijke voorwaarden. Deze rijk aangeklede MINI is een Midnight Black Cooper 3-deurs met gele accenten en MINI Yours Customised elementen die de link met MINI Electric benadrukken.

Wanneer u voor dit overbruggingsaanbod kiest bent u zodra de MINI Electric leverbaar is  de eerste die deze elektrische MINI kan gaan rijden. Omdat u natuurlijk nooit weet hoe het gaat lopen kunt u dit contract flexibel aanvragen en opzeggen per maand. Belangrijk om te weten is dat de hoeveelheid voorloopauto’s gekoppeld is aan het aantal reserveringen en dus beperkt is!

MINI Cooper SE Private lease

Met dit overbruggingsaanbod Private Leaset u vanaf €599,- (o.b.v. 18mnd/10.000km via MINI Financial Services). Zodra de MINI Electric leverbaar is wisselt u de voorloopauto kosteloos in voor een MINI Electric en rijdt u voor dezelfde prijs verder voor de afgesproken termijn.

Wilt u dat wij contact met u opnemen over dit overbruggingsaanbod? Klik dan op onderstaande button.

Shortlease aanvragen

Bron: Autoweek


Terug

Meer nieuws

Mooie opbrengst sponsordiner Bergen

Op woensdag 2 oktober werd er in...


Feestelijke heropening Broekhuis...

Donderdag 3 oktober verzamelden ...


De Ford Fiesta Fit Check

Wij denken graag met u mee als h...


Oktoberfest bij Broekhuis Oost M...

JETZT GEHT’S LOS! De hele maand ...


Winterse voordelen bij Broekhuis...

De wintermaanden komen er weer a...


Go Electric met Ford

Ford introduceerde op de IAA haa...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact