U heeft het vast al gehoord , de MINI Electric zal vanaf begin 2020 op de Nederlandse wegen te vinden zijn. De MINI Electric zal over dezelfde sportieve looks beschikken als de MINI’s met verbrandingsmotoren en ook qua rijplezier doet hij niet onder voor zijn broers.

Overbruggen?

Kunt u net als wij niet wachten totdat de MINI Electric er is? Of is uw leasetermijn afgelopen voordat de MINI Electric leverbaar is? Wij hebben nu de oplossing voor u! Wij kunnen u een shortleasecontract aanbieden. U rijdt nu tijdelijk in een voorloopauto tegen aantrekkelijke voorwaarden. Deze rijk aangeklede MINI is een Midnight Black Cooper 3-deurs met gele accenten en MINI Yours Customised elementen die de link met MINI Electric benadrukken.

Wanneer u voor dit overbruggingsaanbod kiest bent u zodra de MINI Electric leverbaar is  de eerste die deze elektrische MINI kan gaan rijden. Omdat u natuurlijk nooit weet hoe het gaat lopen kunt u dit contract flexibel aanvragen en opzeggen per maand. Belangrijk om te weten is dat de hoeveelheid voorloopauto’s gekoppeld is aan het aantal reserveringen en dus beperkt is!

MINI Cooper SE Private lease

Met dit overbruggingsaanbod Private Leaset u vanaf €599,- (o.b.v. 18mnd/10.000km via MINI Financial Services). Zodra de MINI Electric leverbaar is wisselt u de voorloopauto kosteloos in voor een MINI Electric en rijdt u voor dezelfde prijs verder voor de afgesproken termijn.

Wilt u dat wij contact met u opnemen over dit overbruggingsaanbod? Klik dan op onderstaande button.

Shortlease aanvragen

Bron: Autoweek


Terug

Meer nieuws

Extra voordelige BMW winterwielsets

Weer of geen weer, met een BMW i...


Broekhuis Halve Marathon op 14 m...

Zaterdag 14 maart 2020 wordt voo...


Nappa ECO-leder tijdelijk extra ...

Upgrade nu uw nieuwe Volkswagen ...


Winterse voordelen bij Broekhuis...

De warme dagen zijn voorbij. Fan...


Gratis software-update

Jaguar heeft de bekroonde I-PACE...


DAB+ voor uw Volvo!

Met Digital Audio Broadcasting (...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact