Praktisch, flexibel, modern: Bij de tassen staan uw wensen meer dan ooit centraal – zowel op als naast de motorfiets. Zo kunnen de tassen met adapters voor het eerst op verschillende modellen worden gemonteerd. Daardoor bent u met één en dezelfde tas perfect voor veel BMW Motorrad modellen uitgerust. Bijzonder handig als u op verschillende BMW motorfietsen onderweg bent of uiteraard bij het overstappen op een ander model. Nieuwe motorfiets – één vertrouwde tas, zo gemakkelijk is dat voortaan.

Daar past bijna alles in

De tien aantrekkelijke modellen van de Black Collection bieden u complete oplossingen voor het opbergen van talloze zaken. De tanktas en de zij- en bagagetassen in verschillende maten hebben een capaciteit tussen 5 en 60 liter en bieden u daarmee voldoende ruimte voor korte stadsritjes en langere ritten. Bij uw volgende dagtocht kunt u al niet meer zonder de heuptas of de rugzak in het bijpassende design. 

Daarop kunt u op vertrouwen

De tassen zijn gemaakt met de beproefde BMW Motorrad kwaliteit. Ze zijn niet alleen op elkaar maar ook wat betreft materiaal en bruikbaarheid speciaal op uw wensen afgestemd. Al uw spullen worden beschermd door de zwarte Diamond Ripstop met TPU-coating alsmede waterafstotende ritssluitingen en waterdichte binnenzakken. Talloze buitentassen laten bij elke handgreep zien hoe uitgekiend de collectie is. Ontworpen door motorrijders voor motorrijders.

Bekijk hier de Black Collection video!

De Black Collection is bij Broekhuis BMW Motorrad te ontdekken. 
Neem contact op en ervaar de Black Collection van heel dichtbij.


Terug

Meer nieuws

BMW Motorrad Kofferset

Bij aanschaf van zijkoffers ontv...


MINI Anniversary Edition

MINI viert 60 jaar samenwerking ...


BMW Motorrad Roadster Dealer Tour

ROADSTER DEALER TOUR. STEEL DE ...


Private Lease Deals

In deze tijd een nieuwe auto? Ze...


Maandaanbieding BMW Motorrad Tas...

Zowel tijdens de korte als ook d...


In stijl de weg op met BMW Motor...

Profiteer tot en met 30 juni van...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact