opel combo

De Opel Combo is uitgeroepen tot Bestelauto van het jaar 2021. Nadat het model in 2019 werd uitgeroepen tot ‘international Van of the year 2019’ is de Combo nu door het vakblad Automobiel Management uitgeroepen tot Bestelauto van het jaar 2021.

De jury was dit jaar erg onder de indruk van de compacte Opel Combo, omdat hij zijn eigen, herkenbare bedieningselementen heeft toegepast. Volgens vakblad Automobiel Management straalt dat veel zelfvertrouwen uit.

Jaarlijkse verkiezing

Sinds 1990 worden jaarlijks alle Nederland leverbare bestelwagens met een GVW tot 3.500 kg beoordeeld door Automobiel Management. De jury bestaat uit een groep van specialisten die auto’s inspecteren op aspecten als leaseprijs, functionaliteit, comfort, veiligheid, rijeigenschappen en uitstraling. Bij de afgelopen twaalf jaar werd er een bestelauto gekozen die uit het middelgrote of grote bedrijfswagen segment kwam, de jury was dusdanig zo onder de indruk dat ze dit jaar hebben gekozen voor de Opel Combo als Bestelauto van het jaar 2021. Meer weten over deze bestelauto of wilt u de Opel Combo zelf testen?

Ontdek de Opel Combo


Terug

Meer nieuws

Bezoek de virtuele showroom van ...

Bij Broekhuis Fiat kunt u ook in...


Maandaanbieding BMW Motorrad Min...

Profiteer van korting op de BMW ...


Tot € 5.000,- subsidie op elektr...

Voor ondernemers en non-profitor...


Exclusief All Weather korting bi...

Dat de weersomstandigheden met d...


Het Bij Broekhuis Magazine 2021 ...

Eveline Meijers, Marketing Manag...


Broekhuis: Ambitieuze dealer van...

Traditioneel heeft de Tsjechisch...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact