opel combo

De Opel Combo is uitgeroepen tot Bestelauto van het jaar 2021. Nadat het model in 2019 werd uitgeroepen tot ‘international Van of the year 2019’ is de Combo nu door het vakblad Automobiel Management uitgeroepen tot Bestelauto van het jaar 2021.

De jury was dit jaar erg onder de indruk van de compacte Opel Combo, omdat hij zijn eigen, herkenbare bedieningselementen heeft toegepast. Volgens vakblad Automobiel Management straalt dat veel zelfvertrouwen uit.

Jaarlijkse verkiezing

Sinds 1990 worden jaarlijks alle Nederland leverbare bestelwagens met een GVW tot 3.500 kg beoordeeld door Automobiel Management. De jury bestaat uit een groep van specialisten die auto’s inspecteren op aspecten als leaseprijs, functionaliteit, comfort, veiligheid, rijeigenschappen en uitstraling. Bij de afgelopen twaalf jaar werd er een bestelauto gekozen die uit het middelgrote of grote bedrijfswagen segment kwam, de jury was dusdanig zo onder de indruk dat ze dit jaar hebben gekozen voor de Opel Combo als Bestelauto van het jaar 2021. Meer weten over deze bestelauto of wilt u de Opel Combo zelf testen?

Ontdek de Opel Combo


Terug

Meer nieuws

Uw Ford winterklaar met Broekhuis!

De winter staat weer voor de deu...


Frisse en gezonde lucht in elke ...

Inzittenden van een nieuwe Volvo...


Broekhuis Special Service Pakket...

Start seizoen 2021 goed door nu ...


Peugeot is 210 jaar!

Dit jaar bestaat het Franse auto...


Visie wordt werkelijkheid met de...

Meer dan 600 km puur elektrisch ...


Trotseer met uw ŠKODA onbezorgd ...

Ook deze winter helpt Broekhuis ...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact