Opel maakte handig gebruik van de IAA in Frankfurt door daar aan te kondigen dat OpelConnect live gaat. Met deze nieuwe service bent u als Opel rijder verzekerd van goede connectiviteit en hulp bij calamiteiten.

Van navigatie met actuele online verkeersinformatie tot noodoproepen en het op afstand uw auto kunnen controleren; met OpelConnect kan het straks allemaal.  OpelConnect is leverbaar op meerdere Opelmodellen voor een meerprijs vanaf € 299,-.

Zo werkt het:

Noodoproepen

Zodra de airbags of gordelspanners in actie zijn gekomen bij een aanrijding stuurt OpelConnect automatisch een eCall noodoproep naar de 112 meldkamer. De medewerkers wachten daarna op een reactie van u uit de auto. Blijft die reactie uit, dan schakelen zij de hulpdiensten in.  Ook kunt u handmatig een noodoproep uitsturen door te drukken op de SOS-knop in het dak boven de binnenspiegel.

Update over uw auto

De kilometerstand, het gemiddelde brandstofverbruik en de actieradius met resterende tankinhoud kunt u gemakkelijk dankzij OpelConnect inzien in de myOpel app. Ook kunt u reminders voor servicebeurten instellen.

Op afstand aansturen

Dankzij deze functie kunt u op afstand de auto vergrendelen, de claxon activeren of de verlichting aandoen. Handig, want zo vindt u gemakkelijk uw auto terug in een drukke parkeergarage. Rijdt u een elektrische Opel, dan kunt u ook het een en ander programmeren via de myOpel app. Denk hierbij aan automatische starttijden voor opladen, airconditioning of verwarming. 

Navigatie met actuele online verkeersinformatie

Met deze functie bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom uw reis. Zo kunt u files ontwijken, zien waar het dichtstbijzijnde tankstation is en zien wat uw verwachte aankomsttijd is. Aanvullende diensten zijn onder andere brandstofprijsinformatie van de tankstations op uw route, beschikbare parkeerplaatsen en het weerbericht.

De OpelConnect services zullen vanaf najaar 2019 beschikbaar zijn. Daarbij zullen sommige functies niet direct geactiveerd zijn, dit verschilt per model.

Benieuwd of OpelConnect beschikbaar is voor uw Opel? Vraag het onze serviceadviseurs!

 


Terug

Meer nieuws

15% korting op BMW Motorrad pakken

Profiteer tot 30 juni van 15% ko...


Terugroepactie kledingstukken BM...

BMW Motorrad roept over heel Eur...


Flexibel met Audi Functions on D...

Rust uw Audi flexibel uit met Au...


Aangescherpte maatregelen in onz...

De deuren van de werkplaatsen bl...


In stijl de weg op met BMW Motor...

BMW Motorrad Gear & Garment bied...


Is uw Fiat klaar voor de winter?

De winter staat weer voor de deu...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact