Peugeot 210 jaar

Dit jaar bestaat het Franse automerk Peugeot 210 jaar! Al die jaren vol lef, passie en innovatie; dat mag gevierd worden. Laten we even stilstaan bij dit bijzondere jubileum.

Peugeot door de  eeuwen heen..

De firma Peugeot Frères Aînés werd op 26 september 1810 opgericht met behulp van een geldbijdrage. Het merk en alle creatievelingen, engineers en designers die hierbij betrokken waren hebben de moderevolutie in de negentiende eeuw meegemaakt. Ook in de mobiliteitsrevolutie hebben zij het merk verder gevormd, hierdoor heeft het merk zich in deze 2 vorige eeuwen enorm ontwikkeld op het vlak van mobiliteit en creativiteit. Dat is ook nu in de eenentwintigste eeuw terug te zien.

Het jubileum logo

De designers van Peugeot Design Lab hebben speciaal voor dit jubileum een logo ontwikkeld. Op dit logo is de beroemde leeuw vanaf de zijkant afgebeeld en onderstreept met een pijl, deze staat voor de snelheid. Met dit logo verwijst Peugeot naar het meest oude nog bestaande logo uit 1858! Hiermee symboliseren zij de drie kwaliteiten van de Peugeot. ‘Flexibiliteit, tandsterkte en zaagsnelheid’.

Profiteer van aantrekkelijke aanbiedingen

Peugeot wilt dit bijzondere moment graag samen met u vieren! Daarom kunt u bij Broekhuis Peugeot tot eind 2020 volop profiteren van aanbiedingen op het gebied van inruil en financiering van nieuwe modellen. Ontdek en profiteer bij ons in de Broekhuis Peugeot vestigingen!

€ 2.100,- extra inruilpremie op de 2008 SUV


Terug

Meer nieuws

Maandaanbieding BMW Motorrad Min...

Profiteer van korting op de BMW ...


Tot € 5.000,- subsidie op elektr...

Voor ondernemers en non-profitor...


Exclusief All Weather korting bi...

Dat de weersomstandigheden met d...


Het Bij Broekhuis Magazine 2021 ...

Eveline Meijers, Marketing Manag...


Broekhuis: Ambitieuze dealer van...

Traditioneel heeft de Tsjechisch...


Als beste uit de bus: de veiligh...

Online winkelen is populairder d...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact