De Peugeot 3008 SUV is tijdens de Autosalon van Genève verkozen tot ‘Auto van het jaar 2017’. Deze belangrijke onderscheiding werd toegekend door een jury van Europese autojournalisten. De jury gaf aan dat vooral de stijl en het interieurdesign met de i-Cockpit® de doorslag hebben gegeven. Maar ook de prestaties op de weg en het feit dat de compacte SUV een echte allrounder is speelden een belangrijke rol in de uiteindelijk keuze.

De Peugeot 3008 is de vijfde Peugeot die de titel ‘auto van het jaar’ mag dragen. Nadat in 2014 het kleine broertje (de 308) de titel in ontvangst mocht nemen, is dit de eerste SUV-versie van Peugeot die deze prijs heeft gewonnen. Of beter gezegd, het is zelfs de eerste keer in de 53-jarige geschiedenis van de prijs dat er een SUV is gekozen.

Natuurlijk is deze winnaar, net als de winnaar van vorig jaar, bij uw Broekhuis dealer te koop. Dit laat maar weer eens zien waarom u voor een auto bij Broekhuis moet zijn. 

Wilt u kennismaken met de auto van het jaar 2017? kom dan snel langs in één van onze Peugeot-vestigingen. Ontdek de kracht en het stoere karakter van deze SUV. Maar bovenal: bekijk de i-Cockpit® eens van dichtbij. Deze nieuwe ingerichte bestuurdersplaats is op zijn zachts gezegd innovatief te noemen. De cockpit wordt gekenmerkt door een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een groot touchscreen. Deze drie onderdelen vormen een ergonomische driehoek en dragen bij aan een bijzonder rijke rijervaring.

Meer over de Peugeot 3008 SUV


Terug

Meer nieuws

Maandaanbieding BMW Motorrad Min...

Profiteer van korting op de BMW ...


Tot € 5.000,- subsidie op elektr...

Voor ondernemers en non-profitor...


Exclusief All Weather korting bi...

Dat de weersomstandigheden met d...


Het Bij Broekhuis Magazine 2021 ...

Eveline Meijers, Marketing Manag...


Broekhuis: Ambitieuze dealer van...

Traditioneel heeft de Tsjechisch...


Als beste uit de bus: de veiligh...

Online winkelen is populairder d...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact