De Peugeot 3008 SUV is tijdens de Autosalon van Genève verkozen tot ‘Auto van het jaar 2017’. Deze belangrijke onderscheiding werd toegekend door een jury van Europese autojournalisten. De jury gaf aan dat vooral de stijl en het interieurdesign met de i-Cockpit® de doorslag hebben gegeven. Maar ook de prestaties op de weg en het feit dat de compacte SUV een echte allrounder is speelden een belangrijke rol in de uiteindelijk keuze.

De Peugeot 3008 is de vijfde Peugeot die de titel ‘auto van het jaar’ mag dragen. Nadat in 2014 het kleine broertje (de 308) de titel in ontvangst mocht nemen, is dit de eerste SUV-versie van Peugeot die deze prijs heeft gewonnen. Of beter gezegd, het is zelfs de eerste keer in de 53-jarige geschiedenis van de prijs dat er een SUV is gekozen.

Natuurlijk is deze winnaar, net als de winnaar van vorig jaar, bij uw Broekhuis dealer te koop. Dit laat maar weer eens zien waarom u voor een auto bij Broekhuis moet zijn. 

Wilt u kennismaken met de auto van het jaar 2017? kom dan snel langs in één van onze Peugeot-vestigingen. Ontdek de kracht en het stoere karakter van deze SUV. Maar bovenal: bekijk de i-Cockpit® eens van dichtbij. Deze nieuwe ingerichte bestuurdersplaats is op zijn zachts gezegd innovatief te noemen. De cockpit wordt gekenmerkt door een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een groot touchscreen. Deze drie onderdelen vormen een ergonomische driehoek en dragen bij aan een bijzonder rijke rijervaring.

Meer over de Peugeot 3008 SUV


Terug

Meer nieuws

Check, check, Ford Video Check!

Wat doet onze monteur tijdens ee...


Ford gaat elektrisch

Tijdens het Go Further evenement...


Ford en Volkswagen breiden samen...

12 juli 2019 verkondigden Ford M...


Plastic flessen worden vloermatten

Ford heeft een slimme manier gev...


De nieuwe MINI John Cooper Works GP

In 2020 zal er in een beperkte o...


BMW Motorrad onthult custom conc...

Het motorblok van de BMW Concept...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact