PickUp&Clean Ford

Om u optimaal van dienst te zijn, heeft Ford de PickUp&Clean service gestart. Hiermee verzorgen wij het halen en brengen van uw Ford voor een bezoek aan onze werkplaats. Zo hoeft u de deur niet uit en blijft uw Ford in topconditie.

Werkt u in een vitaal beroep, kunt u de deur niet uit of bent u vanwege andere omstandigheden niet in de gelegenheid om naar onze werkplaats te komen? Dan halen wij deze gerust even op. Dit kan op locatie zijn, zoals bij het verzorgingstehuis waar u werkt of bijvoorbeeld bij u thuis. Na het bezoek aan de werkplaats leveren wij uw Ford weer op de door uw gekozen locatie af.

Video Check

Na de onderhoudsbeurt of reparatie praten we u persoonlijk bij door middel van onze Video Check. In de video legt de monteur kort en duidelijk uit wat hij tegenkomt, wat er aan gedaan kan worden en wat voor kosten dit met zich meebrengt.

Met deze service kunnen wij u optimale mobiliteit bieden, met dezelfde persoonlijke benadering die u van ons gewend bent. Heeft u vragen over een aankomend werkplaatsbezoek voor bijvoorbeeld onderhoud, apk of reparatie? Neem gerust contact op met ons!

Onze Ford vestigingen


Terug

Meer nieuws

Tot € 5.000,- subsidie op elektr...

Voor ondernemers en non-profitor...


Exclusief All Weather korting bi...

Dat de weersomstandigheden met d...


Het Bij Broekhuis Magazine 2021 ...

Eveline Meijers, Marketing Manag...


Broekhuis: Ambitieuze dealer van...

Traditioneel heeft de Tsjechisch...


Het BMW Motorrad remschijfslot i...

Dit voorjaar mag het BMW Motorra...


Als beste uit de bus: de veiligh...

Online winkelen is populairder d...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact