Hij won de titels European Car of the Year, World Car of the Year en World Car Design of the Year én hij won de World Green Car awards. We hebben het over de meervoudige winnaar; de volledig elektrische Jaguar I-PACE. Bij Broekhuis Utrecht staat hij voor u op voorraad! Koop deze winnaar met slechts 4% bijtelling!

De Jaguar I-PACE is een echte winnaar

Vanaf 4 maart werd de Jaguar I-PACE overladen met awards. Deze volledig elektrische SUV werd daarmee het eerste voertuig dat in hetzelfde jaar drie World Car of the Year titels won. Met deze overwinningen werd de I-PACE na de F-PACE het tweede lid van Jaguar’s veelgeprezen PACE-familie dat in de prijzen valt. Niet gek dat de verkoopaantallen van deze winnaar al aardig oplopen; tot nu toe meer dan 11.000 klantleveringen wereldwijd.

Wilt u ook deze winnaar rijden? Dat kan nu! Onze voorraad bestaat uit meerdere company cars van importeurs die nog maar weinig kilometers op de teller hebben. Zo rijdt u een zo goed als nieuwe I-PACE voor een extra scherpe prijs.

Voordelige bijtelling

Nu profiteert u nog tijdelijk van 4% bijtelling. Hoe? In 2019 is de regeling voor deze lage bijtelling gemaximaliseerd tot een bedrag van 50.000 euro. Daarom hebben wij in 2018 nog enkele I-PACE’s geregistreerd waardoor u nu nog bijna 5 jaar kunt profiteren van 4% bijtelling over de gehele fiscale waarde.

Naast dit voordeel is de I-PACE de eerste volledig elektrische auto van Jaguar met een combinatie van baanbrekende technologie en performance. Hierdoor is de rijbeleving in deze Jaguar zonder emissie ongekend. Daarnaast is de elektrische I-PACE ook nog voordelig in gebruikskosten.

Benieuwd naar de voordelen? Wees er snel bij, want op = op! Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. Onze verkoopadviseurs staan al voor u klaar!


Terug

Meer nieuws

Extra voordelige BMW winterwielsets

Weer of geen weer, met een BMW i...


Broekhuis Halve Marathon op 14 m...

Zaterdag 14 maart 2020 wordt voo...


Nappa ECO-leder tijdelijk extra ...

Upgrade nu uw nieuwe Volkswagen ...


Winterse voordelen bij Broekhuis...

De warme dagen zijn voorbij. Fan...


Gratis software-update

Jaguar heeft de bekroonde I-PACE...


DAB+ voor uw Volvo!

Met Digital Audio Broadcasting (...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact