Menu

Voor de tweede videoreview mocht ik op stap met een maatje meer: de XC90 van Volvo. Een hybride SUV die staat voor kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu.

Ook al kun je met dit bakbeest ‘slechts’ 40 kilometer volledig elektrisch rijden, het Rijk is blij met deze bewuste keuze en beloont de koper dan ook met 15% bijtelling.

En jij als (potentieel) baasje bent ook blij, want binnen 4 uur, en voor maar 1,25 euro, heb jij een volle accu. Oké, het prijskaartje van de XC90 T8 (vanaf 78.450,- euro) drukt de pret lichtelijk maar rijcomfort en luxe is dan wel gegarandeerd.

Want of je nou gaat voor de sportieve R-Design of de luxe Inscription uitvoering, deze 7-zitter kan te allen tijde worden beschouwd als vorstelijk vervoer. De Volvo XC90 markeert het begin van een nieuw tijdperk. Een tijdperk waarin de nieuwe standaard is gezet op het gebied van design, technologie en veiligheid.

De video laat je kennismaken met deze Grote Vriendelijke Reus. Ik onderwerp de auto aan een test en probeer erachter te komen waarin de XC90 zich onderscheid van andere Hybrid SUV’s. Wanneer je overtuigd bent van de pluspunten van Volvo’s grootste, kun je een proefrit aanvragen via dit formulier. Ervaar het zelf! 

 


Terug

Meer nieuws

E10 wordt het nieuwe Euro95

U kon afgelopen dagen bijna ni...5 tips om zuiniger te rijden

De brandstof prijzen zijn ontzet...


4 auto- of motorroutes door Ned...

Rijden en genieten van alles wat...


WLTP; wat is het?

Het klimaat verandert snel, in d...


Wat moet u verplicht meenemen in...

Wanneer u op vakantie gaat met d...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


< terug