Broekhuis sponsort Solar Team Twente

De Solar Race, een duurzame en indrukwekkende race vol ontwikkeling aan de andere kant van de wereld. Het ambitieuze team Solar Team Twente, bestaande uit jonge studenten, gaat in 5 dagen 3.000 kilometer afleggen door de Australische woestijn. Dit doen zij met een zonnewagen vol innovatieve technologie.

‘Duurzamer vervoer en nieuwe technologie, dat is wat onze wereld nodig heeft’, aldus de jonge studenten. Broekhuis is net als dit team altijd op zoek naar nieuwe manieren van mobiliteit, met als doel mensen bewegen. Met de Peugeot 208 in de hoofdrol als volgauto, sponsort Broekhuis Peugeot Enschede de studenten om dit doel te behalen.

Solar Team Twente ontwikkelt met behulp van vele sponsoren de meest efficiënte zonnewagen. Hun zonnewagen bevat innovatieve technologie die ook op andere producten en industrieën kan worden toegepast. Solar Team Twente gaat deze uitdaging aan om zo een signaal af te geven voor duurzaam transport en innovatie in de mobiliteitsbranche. En Broekhuis doet met ze mee!

‘Laten we samen innoveren en een verandering creëren!’

 

 


Terug

Meer nieuws

15% korting op BMW Motorrad pakken

Profiteer tot 30 juni van 15% ko...


Terugroepactie kledingstukken BM...

BMW Motorrad roept over heel Eur...


Flexibel met Audi Functions on D...

Rust uw Audi flexibel uit met Au...


Aangescherpte maatregelen in onz...

De deuren van de werkplaatsen bl...


In stijl de weg op met BMW Motor...

BMW Motorrad Gear & Garment bied...


Is uw Fiat klaar voor de winter?

De winter staat weer voor de deu...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact