In 1969 kregen boxermodellen ‘Streep 5’ achter de type aanduiding. Hieraan was te zien dat de boxer voorzien was van een geweldige update in design en techniek. Later werd ‘Streep 5’ steeds minder toegepast waarna het langzaam van de weg verdween.

Om het 50-jarige jubileum van BMW Motorrad te vieren, heeft BMW een speciaal model op de markt gebracht. En jawel, dit is een ‘Streep 5’ model. De R nineT /5 is geboren voor pure liefhebbers! Deze motorfiets biedt een hedendaags design, innovatieve techniek en een hoogstaande kwaliteit.

De vroege jaren 70

Het hoogwaardige lakwerk met smoke-effect, de telescoopvork met zilverkleurige buitenpoten en zwarte vouwbalgen en de buddyseat met chromen sierelementen bewijzen dat het design van de R nineT /5 klassiek is. Het staat voor de levensstijl van de vroege jaren 70 waarbij motorrijden stond voor individuele vrijheid.

Kracht

De luchtgekoelde 2-cilinder boxermotor van de BMW R nineT /5 toont met zijn 81 kW (110 pk) al bij lage toerentallen zijn dynamische kracht. Zo heeft u op deze boxermotor controle over 1.170 cc die u onder controle houdt mede dankzij ABS, de automatische stabiliteitsregeling ASC en verwarmbare handvatten. Met moderne techniek wordt het gevoel van de jaren 70 weer opgeroepen; individuele vrijheid.

Make Life a Ride.


Terug

Meer nieuws

Check, check, Ford Video Check!

Wat doet onze monteur tijdens ee...


Ford gaat elektrisch

Tijdens het Go Further evenement...


Ford en Volkswagen breiden samen...

12 juli 2019 verkondigden Ford M...


Plastic flessen worden vloermatten

Ford heeft een slimme manier gev...


De nieuwe MINI John Cooper Works GP

In 2020 zal er in een beperkte o...


BMW Motorrad onthult custom conc...

Het motorblok van de BMW Concept...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact