Laat deze zomer uw dagelijkse routine achter u en ontdek nieuwe dingen met de Take-a-break acties van SEAT. Zo kunt u tijdens de Vakantiecheck uw SEAT laten controleren slechts € 19,95 en tijdens de Aircocheck t.w.v. € 19,95 uw airco. Naast een goed onderhouden SEAT kunt u tijdens de Take-a-break acties profiteren van scherp geprijsde accessoires.

SEAT Vakantiecheck

Vroeg opstaan, werken, op vaste tijden pauze; de dagen en weken zien er vaak hetzelfde uit. Tijd om die routine deze zomer te doorbreken. Met de voordelige SEAT Vakantiecheck kunt u onbezorgd op avontuur. Tijdens deze check wordt uw SEAT gecontroleerd op 30 (!) punten en worden vloeistoffen bijgevuld voor slechts € 19,95. Denk bijvoorbeeld aan de remmen, het koelsysteem, de accu, de trekhaakaansluiting, de bandenspanning, het oliepeil en nog veel meer.

Plan nu uw SEAT Vakantiecheck en ontvang een unieke SEAT rugtas t.w.v. € 39,- cadeau.

Plan uw werkplaatsafspraak

SEAT Aircocheck

Comfortabel in een koele auto de zomer door? Laat uw airco checken voor slechts € 19,95 tijdens de Aircocheck. Is uw airco toe aan onderhoud? Dan onderhouden wij uw airco inclusief geurbehandeling vanaf € 139,-. Zo bent u tijdens warme zomerdagen verzekerd van frisse koele lucht in uw auto.

Werkplaatsplanner

SEAT Zomeraccessoires

Gaat u deze zomer op avontuur? Profiteer dan nu van een voordelige navigatie-update voor slechts € 99,-, zo weet u zeker dat uw navigatie u de juiste weg wijst. Daarbij kunt u nu tijdelijk profiteren van 25% op dakdragers, dakkoffers, kofferbakmatten, zonneschermen en zonwering. Dat is nog eens voordelig genieten van uw SEAT. In style genieten? Dat kan met 25% korting op alle kleding. Van stoere jassen tot trendy polo’s, tijdens de Take-a-break acties heeft u het voor het uitkiezen.

Wist u dat u met Full Link uw smartphone eenvoudig kunt koppelen aan uw SEAT? Dit kan dankzij apps als MirrorLink, Android Auto en Apple CarPlay. Zo kan dit systeem zelfs uw berichten voorlezen die u met spraak kunt beantwoorden. Dat is nog eens veilig en nu van € 234,- voor € 175,-. Vraag onze serviceadviseur naar de voorwaarden.

Gebruikmaken van deze leuke voordelen? Kom naar de showroom of neem contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op

Kortom, kom naar onze werkplaats om uw SEAT vakantieproof te maken.


Terug

Meer nieuws

Bezoek de virtuele showroom van ...

Bij Broekhuis Fiat kunt u ook in...


Maandaanbieding BMW Motorrad Min...

Profiteer van korting op de BMW ...


Tot € 5.000,- subsidie op elektr...

Voor ondernemers en non-profitor...


Exclusief All Weather korting bi...

Dat de weersomstandigheden met d...


Het Bij Broekhuis Magazine 2021 ...

Eveline Meijers, Marketing Manag...


Broekhuis: Ambitieuze dealer van...

Traditioneel heeft de Tsjechisch...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact