Broekhuis beweegt mensen. Niet alleen op de weg en in het bedrijf maar ook in Kenia waar jaarlijks 100 kansarme jongeren worden opgeleid tot automonteur en worden geholpen aan een baan. Ondersteund door Broekhuis.

Om dit mogelijk te maken is jaarlijks € 25.000,- nodig. De barometer staat momenteel op € 12.842,-. Er is dus nog heel wat geld nodig om in juli 2016 aan dit bedrag te komen.

U kan meehelpen door mee te trappen en een “tandje bij te zetten”. U bent van harte welkom tijdens de Broekhuis Helpt Spinningmarathon op donderdagavond 8 oktober 2015 om samen te fietsen voor het goede doel.

Hoe werkt het?
Er zijn 40 fietsen. We fietsen van 19.00 - 22.00 uur. Wij vragen voor 1 uur fietsen een minimaal bedrag van € 20,-. Een fiets brengt deze avond dus minimaal € 60,- op. U kan alleen 3 uur fietsen, maar natuurlijk ook met meerdere inschrijven op 1 fiets. U kan dus ook met 6 personen inschrijven op 1 fiets zodat een ieder een halfuur fietst. Het moet natuurlijk wel leuk blijven!

U zult begrijpen dat we zoveel mogelijk geld bij elkaar willen fietsen. Laat u dus sponsoren.

Datum: 8 oktober 2015.
Tijd: 19:00 - 22:00 uur
Locatie: Sportcentrum Iedema, Harderwijk.

Iedema is een klant van Broekhuis. Zij stellen de ruimte, de fietsen en de instructeurs ter beschikking. Ook dragen ze bij in kosten van het hapje en drankje tijdens en na afloop van de marathon. Het is dus aan ons om zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen.

Doe mee! Schrijf u in. Stuur een mail naar gerhardvandepol@broekhuisgroep.nl en geef aan met wie u de 3 uur volmaakt. Wij vragen u deze avond het geld mee te nemen.

Een gezellige en sportieve Broekhuis avond voor iedereen. Afgesloten met een gezellig hapje en drankje. Daar mag u toch niet ontbreken?


Terug

Meer nieuws

Broekhuis Helpt ondersteunt Hope...

Broekhuis Helpt ondersteunt Hope...


Broekhuis Helpt ondersteunt Red ...

Broekhuis Helpt ondersteunt Red ...


Broekhuis Helpt ondersteunt Amba...

Ambassadors Football - voetbalt...


Broekhuis helpt ondersteunt Stic...

De Stichting Beyond Words Produc...


Broekhuis Helpt ondersteunt Hosp...

Broekhuis Helpt ondersteunt Hosp...


Broekhuis Helpt ondersteunt De W...

De Wens Ambulance – Laat niets t...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact