Op vakantie met de auto. Een ontspannen manier van reizen; geen eisen aan je (hand)bagage, je eigen reisschema en de mogelijkheid om nog eens af te wijken van de route. Zo kom je nog eens ergens! Maar wees wel goed voorbereid, een slecht onderhouden auto kan de vakantiepret flink bederven. Denk aan autopech of zelfs een ongeluk. Dan maar hopen dat je goed verzekerd bent en de hulp krijgt in het buitenland die je nodig hebt. Om jou zorgeloos te laten vertrekken deze zomer geef ik je de tips om veilig op vakantie te kunnen met de auto.

Wil jij zeker op vakantie? Laat je auto dan voor vertrek nog even nakijken door Broekhuis bij een dealer bij jou in de buurt. Je auto wordt dan op alle vitale punten gecontroleerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan remblokken, V-snaren, het koelsysteem, de accu, de trekhaakaansluiting, de bandenspanning, het vloeistofniveau en het oliepeil. De zomercheck noemen we dat. (Uit)gerust op vakantie met het hele gezin! Maak dus voor je vakantie een werkplaatafspraak en vink de zomercheck aan.

Zorg er daarnaast voor dat je een goede reisverzekering afsluit. Je kunt kiezen uit een tijdelijke of doorlopende reisverzekering. De doorlopende reisverzekering geeft als voordeel dat je het gehele jaar door een reisverzekering hebt voor geboekte vakanties. Dit scheelt weer administratieve rompslomp en vakantiestress. Met name wanneer je wat vaker met vakantie gaat, geeft deze verzekering vele voordelen ten opzichte van een aparte verzekering per vakantie. Zo kun je nog eens een spontane roadtrip plannen!

De prijzen van doorlopende reisverzekeringen kunnen flink verschillen. Ga dus goed op onderzoek uit welke reisverzekering het goedkoopste is. Check ook heel goed de polisvoorwaarden: soms zorgt een goedkope reisverzekering voor slechte voorwaarden waardoor je nog steeds voor onverwachte kosten komt te staan!

Om de laatste kopzorgen weg te nemen, bieden we nu het Broekhuis Vakantieboek aan. Deze staat weer boordevol puzzels en kleurplaten, waarmee de (klein)kinderen leuke prijzen kunnen winnen! Een prima zoethoudertje voor de achterban(k). Zo duurt de rit ook een stuk minder lang voor de kids, maar ook voor papa & mama. Wel zo veilig. En daar werkt Broekhuis graag aan mee!

Rijd je eenmaal in een ander land, dan moet je je uiteraard aanpassen aan de regels van desbetreffend land. Ga je naar Frankrijk? Laat dan je slippers in de achterbak liggen. Draag je daar namelijk teenslippers tijdens het rijden? Dan kan dat je maar liefst € 90,- kosten! Daar kan je heel wat baguettes voor kopen. Zonde dus! Daarnaast moet je ook een aantal spullen bij je hebben om je reis veiliger te laten verlopen. Een alcoholtest is bijvoorbeeld verplicht in Frankrijk. Zorg dus dat je alles in de auto hebt liggen voordat je op pad gaat! Wil je weten wat je allemaal in moet slaan? Bekijk dan de handige reiswijzer van Broekhuis Lease.

Kom jij het Vakantieboek bij ons ophalen? Natuurlijk geheel gratis, bij jouw Broekhuis dealer.


Terug

Meer nieuws

15% korting op BMW Motorrad pakken

Profiteer tot 30 juni van 15% ko...


Terugroepactie kledingstukken BM...

BMW Motorrad roept over heel Eur...


Flexibel met Audi Functions on D...

Rust uw Audi flexibel uit met Au...


Aangescherpte maatregelen in onz...

De deuren van de werkplaatsen bl...


In stijl de weg op met BMW Motor...

BMW Motorrad Gear & Garment bied...


Is uw Fiat klaar voor de winter?

De winter staat weer voor de deu...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact