Al sinds de oprichting van Volvo staat veiligheid hoog in het vaandel. Al zo’n 90 jaar zijn Volvo en veiligheid met elkaar verbonden. Voor Volvo is het uitgangspunt niet om zo goed mogelijk uit de veiligheidstest te komen, maar om echt levens te redden in het verkeer. Met deze filosofie maakt Volvo al jaren uiterst veilige auto’s.

Deze filosofie van Volvo is gebaseerd op de bescherming van mensen en het makkelijker maken van hun levens. Het doel van Volvo is dat vanaf 2020 niemand om het leven komt of ernstig gewond raakt in een nieuwe Volvo. Om dit doel te behalen verzamelt Volvo sinds de jaren 70 gegevens van verkeersongelukken, om zo te begrijpen wat er gebeurt en wat nodig is om de verkeersveiligheid te verbeteren.

De veiligheid van Volvo’s is ook de Amerikaanse National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) opgevallen. Daarom hebben zij een award toegekend aan Vovlo’s bijdrage aan de verkeersveiligheid en het terugdringen van het aantal dodelijk slachtoffers en zwaargewonden in het verkeer in de Verenigde Staten


Terug

Meer nieuws

Mooie opbrengst sponsordiner Bergen

Op woensdag 2 oktober werd er in...


Feestelijke heropening Broekhuis...

Donderdag 3 oktober verzamelden ...


De Ford Fiesta Fit Check

Wij denken graag met u mee als h...


Oktoberfest bij Broekhuis Oost M...

JETZT GEHT’S LOS! De hele maand ...


Winterse voordelen bij Broekhuis...

De wintermaanden komen er weer a...


Go Electric met Ford

Ford introduceerde op de IAA haa...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact