Koog ad Zaan teamfoto

Broekhuis Koog a/d Zaan is bekroond met de Volkswagen Service Quality Award. Hiermee behoren wij tot de best presterende Volkswagen dealers van Nederland op het gebied van service verlening aan klanten.

Uitmuntende dienstverlening zorgt voor tevreden klanten. Wij werken daarom iedere dag met het motto: ‘alles voor een enthousiaste klant’. Zo zoeken we altijd een passende oplossing voor uw mobiliteitsvraag en helpen we waar we kunnen.

Ieder jaar wordt de klanttevredenheid en de dienstverlening van de Volkswagen dealers gecontroleerd door Volkswagen Nederland. Aan de hand daarvan wordt beoordeeld welke dealers het beste scoren. Dit jaar viel de onderscheiding te beurt aan onze Volkswagen dealer in Noord-Holland. Binnenkort wordt de Volkswagen Service Quality Award uitgereikt.

De award onderstreept onze dienstverlening en service. We bedanken onze klanten dan ook hartelijk voor het invullen van de tevredenheidsonderzoeken. Hieruit blijkt uw enthousiasme en betrokkenheid bij ons. Ook in de toekomst helpen wij u graag met onbezorgd mobiel te zijn en te blijven.

Tot ziens in onze vestiging!


Terug

Meer nieuws

Private Lease Deals

In deze tijd een nieuwe auto? Ze...


Maandaanbieding BMW Motorrad Tas...

Zowel tijdens de korte als ook d...


In stijl de weg op met BMW Motor...

Profiteer tot en met 30 juni van...


Ford maandaanbieding

In de maand juni ontvangt u bij ...


Tekort aan microchips vertraagt ...

Een tekort aan microchips, zogeh...


BMW Motorrad Jeans FivePocket

BMW MOTORRAD JEANS FIVEPOCKET

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact