Volkswagen Transporter 6.1

Online winkelen is populairder dan ooit. Als gevolg hiervan neemt de druk op distributiediensten toe en groeit de vraag naar bestelwagens. Reden voor het Euro NCAP-consortium om 19 lichte bedrijfswagens aan de tand te voelen en de verschillende veiligheidssystemen te onderzoeken. Deze beroemde bus kwam als beste uit de test: de Volkswagen Transporter 6.1!

Dé maatstaf in het bestelauto segment

Bij Volkswagen Bedrijfswagens gaan ze altijd voor goud als het om betaalbare kwaliteit gaat. Met name de VW Transporter, hét icoon in de wereld der busjes, heeft een naam hoog te houden. De nieuwe T6.1 maakt de hoge verwachtingen meer dan waar en ging er met de gouden plak vandoor, uitgereikt door Euro NCAP. De VW Transporter 6.1 scoorde op de werking van bestuurderassistentiesystemen in de categorieën B en C/D met een maximum toegestaan totaalgewicht van 3,5 ton. Sterker nog, de T6.1 is uitgeroepen tot dé maatstaf in het segment van de lichte bedrijfswagens. Icoonwaardig, dus.

Transporter 6.1 de veiligste keuze

Het Euro NCAP-consortium bestaat uit Europese ministeries van Verkeer, automobielclubs, verenigingen van verzekeraars en onderzoeksinstituten. Het brede scala veiligheids- en assistentiesystemen dat zij onder de loep namen bij de VW Transporter 6.1 bestaat onder andere uit Lane Assist, Front Assist met City Emergency Braking-functie en Adaptive Cruise Control (ACC) inclusief snelheidsbegrenzer.

De nieuwe Volkswagen Transporter blinkt uit in de werking van al deze systemen en is daarmee de veiligste keuze. Wanneer kiest u voor de betaalbare kwaliteiten van de VW T6.1?

 Ontdek de Volkswagen Transporter


Terug

Meer nieuws

BMW Motorrad Kofferset

Bij aanschaf van zijkoffers ontv...


MINI Anniversary Edition

MINI viert 60 jaar samenwerking ...


BMW Motorrad Roadster Dealer Tour

ROADSTER DEALER TOUR. STEEL DE ...


Private Lease Deals

In deze tijd een nieuwe auto? Ze...


Maandaanbieding BMW Motorrad Tas...

Zowel tijdens de korte als ook d...


In stijl de weg op met BMW Motor...

Profiteer tot en met 30 juni van...

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact