Wat is, voor een vrouw, nou écht onmisbaar in een auto? Kunnen we niet zonder die make-up spiegel in de zonneklep? Automatisch inparkeren of navigatie? Kortom; welke opties staan er op ons lijstje.

1. Cruise Control

Ontspannen cruisen op de (snel)weg zorgt ervoor dat wij dames weer onthaast en veilig op onze bestemming aankomen. Daarnaast draagt het constante tempo ook nog eens bij aan een zuinige rijstijl, welke weer goed is voor de portemonnee.

2. Radio/Entertainmentsystem

Autorijden en muziek luisteren gaan hand in hand bij ons. Lekker meeblèren in de file is een onmisbaar ritueel geworden. In deze tijd is een goede radio/cd-speler met USB- en Bluetooth aansluiting een harde eis.

3. Bekerhouder

De (ietwat ouderwetse) bekerhouder komt gewoon op de derde plaats. ‘’Gemak dient de mens’’ moeten we gedacht hebben. Wij vrouwen blijven praktisch; geen McDrive zonder die bekerhouder in de auto.

We kunnen dus concluderen dat accessoires welke gerelateerd zijn aan gemak en comfort, populairder zijn dan opties met betrekking tot techniek, rijdynamiek en veiligheid. Zou dat dan toch meer een mannen-ding zijn?


Terug

Meer nieuws

Welke manieren van elektrisch ri...

Sinds 2008 worden er steeds meer...


“Het wennen aan elektrisch rijde...

Wiebren werkt in de ICT, waarvoo...


Wat voor krabber bent u?

Goed zicht onderweg is ontzetten...


Een aparte rijstrook voor elektr...

Onlangs werd de maximale snelhei...


De airco: windkracht 10 met -15 ...

Het zonnetje schijnt, de tempera...


Tank uw auto niet vol bij temper...

Ook in de auto dienen we rekenin...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact