Wat is, voor een vrouw, nou écht onmisbaar in een auto? Kunnen we niet zonder die make-up spiegel in de zonneklep? Automatisch inparkeren of navigatie? Kortom; welke opties staan er op ons lijstje.

1. Cruise Control

Ontspannen cruisen op de (snel)weg zorgt ervoor dat wij dames weer onthaast en veilig op onze bestemming aankomen. Daarnaast draagt het constante tempo ook nog eens bij aan een zuinige rijstijl, welke weer goed is voor de portemonnee.

2. Radio/Entertainmentsystem

Autorijden en muziek luisteren gaan hand in hand bij ons. Lekker meeblèren in de file is een onmisbaar ritueel geworden. In deze tijd is een goede radio/cd-speler met USB- en Bluetooth aansluiting een harde eis.

3. Bekerhouder

De (ietwat ouderwetse) bekerhouder komt gewoon op de derde plaats. ‘’Gemak dient de mens’’ moeten we gedacht hebben. Wij vrouwen blijven praktisch; geen McDrive zonder die bekerhouder in de auto.

We kunnen dus concluderen dat accessoires welke gerelateerd zijn aan gemak en comfort, populairder zijn dan opties met betrekking tot techniek, rijdynamiek en veiligheid. Zou dat dan toch meer een mannen-ding zijn?


Terug

Meer nieuws

5 tips om zuiniger te rijden

De brandstof prijzen zijn ontzet...


4 auto- of motorroutes door Ned...

Rijden en genieten van alles wat...


WLTP; wat is het?

Het klimaat verandert snel, in d...


Wat moet u verplicht meenemen in...

Wanneer u op vakantie gaat met d...


Tips voor reizen met kinderen in...

Op vakantie gaan met het hele ge...


​Beperkte toegang Europese stede...

Sinds enkele jaren geldt er in v...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


< terug