Wat is, voor een vrouw, nou écht onmisbaar in een auto? Kunnen we niet zonder die make-up spiegel in de zonneklep? Automatisch inparkeren of navigatie? Kortom; welke opties staan er op ons lijstje.

1. Cruise Control

Ontspannen cruisen op de (snel)weg zorgt ervoor dat wij dames weer onthaast en veilig op onze bestemming aankomen. Daarnaast draagt het constante tempo ook nog eens bij aan een zuinige rijstijl, welke weer goed is voor de portemonnee.

2. Radio/Entertainmentsystem

Autorijden en muziek luisteren gaan hand in hand bij ons. Lekker meeblèren in de file is een onmisbaar ritueel geworden. In deze tijd is een goede radio/cd-speler met USB- en Bluetooth aansluiting een harde eis.

3. Bekerhouder

De (ietwat ouderwetse) bekerhouder komt gewoon op de derde plaats. ‘’Gemak dient de mens’’ moeten we gedacht hebben. Wij vrouwen blijven praktisch; geen McDrive zonder die bekerhouder in de auto.

We kunnen dus concluderen dat accessoires welke gerelateerd zijn aan gemak en comfort, populairder zijn dan opties met betrekking tot techniek, rijdynamiek en veiligheid. Zou dat dan toch meer een mannen-ding zijn?


Terug

Meer nieuws

Zo werkt het; uw auto schorsen

Nieuws: vanaf 3 januari 2019 kun...


5 car hacks voor het schoonmaken...

Voor veel mensen is het schoonma...


Al gehoord van het Max-Verstappe...

Onlangs verscheen er in de Sten...


Van autojargon naar Jip-en-Janne...

Je kent ze wel; die duur klinken...


Wat is het verschil tussen winte...

Banden zijn het enige contact tu...


10 handige tips om de natte, kou...

Na de warme zomerse temperaturen...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Broekhuis contact