Van 2 september tot en met 11 oktober staan onze Broekhuis Ford vestigingen geheel in het teken van de Welcome Home Weken. U wordt dan 6 weken lang extra warm onthaald in onze vestigingen, hoelang u ook bent weggeweest!

Ontdek tijdens de Welcome Home Weken de voordelen van het onderhoud en reparatie voor zowel personenwagens als bedrijfswagens bij Broekhuis Ford. Is uw auto vijf jaar of ouder? Dan profiteert u zelfs van de speciale Motorcraft Service.

Motorcraft Service

Deze Ford Service is er voor jonge en oude Ford’s. Zo zijn jonge auto’s de eerste jaren voorzien van een brede garantie. Zodra de auto’s vijf jaar of ouder zijn komen zij in aanmerking voor de Ford Motorcraft Service.

  • Voor slechts € 155,- wordt uw Ford personenwagen gecontroleerd op 20 veiligheidsonderdelen én vervangt onze monteur de olie, het oliefilter en het luchtfilter.
  • Voor slechts  € 199,- exclusief btw controleert onze monteur uw Ford bedrijfswagen op 20 veiligheidsonderdelen en vervangt hij de olie, het oliefilter en het luchtfilter.

Met dit onderhoud voorkomt u kosten doordat de monteur op tijd eventuele slijtage kan herkennen. Naast het voorkomen van hoge kosten en het verbeteren van de rijprestaties, draagt regelmatig onderhoud bij aan een langere levensduur van uw Ford.

Ford Video Check

En wist u bijvoorbeeld dat wij werken met Ford Video Check? Hiermee maken onze monteurs door middel van video’s duidelijk voor de klant wat er eventueel mis is met de auto en waarvoor eventuele kosten gemaakt worden. Meer weten? Lees hier meer over de Ford Video Check.

Een cadeau van Ford

Maakt u tijdens de Welcome Home Weken een afspraak voor Ford Motorcraft Service, dan ontvangt u een set ruitenwissers cadeau! Als u een afspraak binnen deze weken maakt, dan kunt u tot en met 31 oktober terecht in de werkplaats.

Komt u langs tijdens de Welcome Home Weken om uw Ford weer in topconditie te brengen? Maak snel een afspraak via de werkplaatsplanner!

Plan uw werkplaatsafspraak


Terug

Meer nieuws

BMW i Hydrogen NEXT

BMW Group illustreert met de BMW...


Volvo On Call-app: bewust zijn v...

Elke verbetering begint met meer...


De Fiat Zomerweken

Profiteer nog tot en met 31 augu...


Wat is het verschil tussen mild ...

Elektrisch rijden is niet meer w...


Maximaal 180 km/u met een nieuwe...

Vanaf nu is de topsnelheid van a...


Nieuwe AED’s bij Broekhuis vesti...

In mei 2020 zijn de verouderde A...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact