Van 2 september tot en met 11 oktober staan onze Broekhuis Ford vestigingen geheel in het teken van de Welcome Home Weken. U wordt dan 6 weken lang extra warm onthaald in onze vestigingen, hoelang u ook bent weggeweest!

Ontdek tijdens de Welcome Home Weken de voordelen van het onderhoud en reparatie voor zowel personenwagens als bedrijfswagens bij Broekhuis Ford. Is uw auto vijf jaar of ouder? Dan profiteert u zelfs van de speciale Motorcraft Service.

Motorcraft Service

Deze Ford Service is er voor jonge en oude Ford’s. Zo zijn jonge auto’s de eerste jaren voorzien van een brede garantie. Zodra de auto’s vijf jaar of ouder zijn komen zij in aanmerking voor de Ford Motorcraft Service.

  • Voor slechts € 155,- wordt uw Ford personenwagen gecontroleerd op 20 veiligheidsonderdelen én vervangt onze monteur de olie, het oliefilter en het luchtfilter.
  • Voor slechts  € 199,- exclusief btw controleert onze monteur uw Ford bedrijfswagen op 20 veiligheidsonderdelen en vervangt hij de olie, het oliefilter en het luchtfilter.

Met dit onderhoud voorkomt u kosten doordat de monteur op tijd eventuele slijtage kan herkennen. Naast het voorkomen van hoge kosten en het verbeteren van de rijprestaties, draagt regelmatig onderhoud bij aan een langere levensduur van uw Ford.

Ford Video Check

En wist u bijvoorbeeld dat wij werken met Ford Video Check? Hiermee maken onze monteurs door middel van video’s duidelijk voor de klant wat er eventueel mis is met de auto en waarvoor eventuele kosten gemaakt worden. Meer weten? Lees hier meer over de Ford Video Check.

Een cadeau van Ford

Maakt u tijdens de Welcome Home Weken een afspraak voor Ford Motorcraft Service, dan ontvangt u een set ruitenwissers cadeau! Als u een afspraak binnen deze weken maakt, dan kunt u tot en met 31 oktober terecht in de werkplaats.

Komt u langs tijdens de Welcome Home Weken om uw Ford weer in topconditie te brengen? Maak snel een afspraak via de werkplaatsplanner!

Plan uw werkplaatsafspraak


Terug

Meer nieuws

15% korting op BMW Motorrad pakken

Profiteer tot 30 juni van 15% ko...


Terugroepactie kledingstukken BM...

BMW Motorrad roept over heel Eur...


Flexibel met Audi Functions on D...

Rust uw Audi flexibel uit met Au...


Aangescherpte maatregelen in onz...

De deuren van de werkplaatsen bl...


In stijl de weg op met BMW Motor...

BMW Motorrad Gear & Garment bied...


Is uw Fiat klaar voor de winter?

De winter staat weer voor de deu...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact