Het zal u niet zijn ontgaan: Broekhuis.nl is compleet vernieuwd. Na maanden hard werken is de nieuwe site live. Het grootste voordeel van deze site is dat hij werkt op ieder schermformaat, dus zowel op de computer, de smartphone en de tablet.

In een tijd waarin een groot deel van onze bezoekers gebruik maakt van een mobiel of tablet, moest ook onze website daarvoor geoptimaliseerd worden.

Een hele klus, vooral als we ons bedenken dat de site meer dan 300 pagina’s telt. Hierin zijn al onze auto’s nog niet eens meegeteld. 

Internetbedrijf Netivity heeft ons geholpen. Zij hebben een nieuwe website ontwikkeld. Vervolgens hebben wij samen alle pagina’s opnieuw opgemaakt.

Het resultaat

Zoals al eerder benoemd, werkt de site nu op elk schermformaat. Daarnaast heeft onze reviewmodule een update gehad. Hierdoor kunt u per dienst en per vestiging zien hoe onze klanten ons beoordelen. Ook is onze zoekfunctie een stuk slimmer geworden, zodat u sneller vindt wat u zoekt.

Tot slot is natuurlijk het design vernieuwd. Een frisse site met mooie foto’s zorgt voor een geheel nieuwe beleving, maar nog steeds met de vertrouwde Broekhuis kleuren.

En nu

Ondanks dat we erg tevreden zijn met de website, kan er ook nog veel geoptimaliseerd worden. Daar gaan we ons dan ook de komende tijd voor inzetten. Ziet u iets wat niet klopt, iets wat beter kan of heeft u een tip voor ons? Dan horen we dat uiteraard heel graag! Mail ons op websitebeheer@broekhuis.nl​.

Traditie

Netivity heeft als traditie de allereerste aankoop te doen na oplevering van een webshop. Ook bij Broekhuis.nl. Wij wensen hen veel rijplezier in deze nieuwe aanwinst.

Netivity trekt het afleverdoek van hun nieuwe auto af.

Terug

Meer nieuws

Extra voordelige BMW winterwielsets

Weer of geen weer, met een BMW i...


Broekhuis Halve Marathon op 14 m...

Zaterdag 14 maart 2020 wordt voo...


Nappa ECO-leder tijdelijk extra ...

Upgrade nu uw nieuwe Volkswagen ...


Winterse voordelen bij Broekhuis...

De warme dagen zijn voorbij. Fan...


Gratis software-update

Jaguar heeft de bekroonde I-PACE...


DAB+ voor uw Volvo!

Met Digital Audio Broadcasting (...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact