Broekhuis helpt en beweegt mensen. Maatschappelijk verantwoord handelen hoort daarbij. Goede doelen steunen wij dan ook al sinds de oprichting. Nu steunen wij pr-bureau Whizpr om via de Noordkaap Challenge geld op te halen voor het goede doel van 3FM Serious Request. Tijdens deze editie vraagt 3FM in samenwerking met het Rode Kruis aandacht voor de stille slachtoffers van oorlogen. Dit zijn de kinderen en jongeren die vanwege oorlog onder extreme omstandigheden leven, weinig tot geen toegang tot onderwijs en daardoor een kansarme toekomst hebben.

Deze jongeren leven in landen als Syrië, Zuid-Soedan, de Centraal Afrikaanse Republiek en de Democratische Republiek Congo. Zij verdienen toekomstperspectief. Hier is opleiding en persoonlijke ontwikkeling voor nodig. Broekhuis creëert sinds 2006 voor de jeugd in Kenia, centraal Afrika, kansen met een beroepsopleiding tot onder meer automonteur. Als bedrijf vinden wij het dan ook mooi om te zien dat dit onderwerp nu door het goede doel de aandacht krijgt die het verdient.

De opleiding die wij geven bestaat uit lesgeven over het beroep, het aanleren van praktische vaardigheden en aan het einde krijgen ze naast een diploma ook een gereedschapsset. Zonder gereedschap kun je immers niets met de verworven kennis. Na de studie helpen we ze ook in de zoektocht naar een baan of bij het opzetten van een eigen bedrijf.

Wij wensen Whizpr veel succes met de ruim 7.000 km lange tocht door Scandinavië op weg naar de Noordkaap en we hopen dat ze hun streefbedrag van 10.000 euro halen. De jeugd heeft de toekomst en deze moet voor iedereen vol met kansen zitten.


Terug

Meer nieuws

Check, check, Ford Video Check!

Wat doet onze monteur tijdens ee...


Ford gaat elektrisch

Tijdens het Go Further evenement...


Ford en Volkswagen breiden samen...

12 juli 2019 verkondigden Ford M...


Plastic flessen worden vloermatten

Ford heeft een slimme manier gev...


De nieuwe MINI John Cooper Works GP

In 2020 zal er in een beperkte o...


BMW Motorrad onthult custom conc...

Het motorblok van de BMW Concept...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact