Opel Winter Veiligheidscheck 2020

Tussentijds en preventief uw Opel laten controleren is altijd verstandig, zeker wanneer het steeds slechter weer wordt. De veranderende weersomstandigheden zijn namelijk van invloed op uw auto, uw rijgedrag én de wegconditie. Daarom nodigen we u graag uit voor de Winter Veiligheidscheck en om te profiteren van diverse najaarsvoordelen!

Winter Veiligheidscheck

Wij checken uw Opel uitvoerig op onderdelen die bij herfst- en winterweer cruciaal zijn. Voor myOpel leden is deze check zelfs helemaal gratis! Bent u nog geen lid? Plan de check alvast via onze werkplaatsplanner en registreer u tijdens het bezoek voor myOpel om alsnog te profiteren. Combineer uw bezoek met onderstaande voordelen en profiteer! 

Plan de Winter Veiligheidscheck

25% korting op ruitenwisser(s)

Vooruitkijken is ontzettend belangrijk, zeker wanneer uw reactiesnelheid het verschil kan maken. Daarom begint veilig rijden bij goed zicht. Ons advies: laat uw ruitenwissers tijdig controleren en vervangen. U profiteert dit jaar nog van 25% korting op alle ruitenwissers!

15% korting op accu’s

Ook de accu van uw auto heeft het zwaarder te verduren wanneer het buiten kouder wordt. Daarom adviseren wij u graag om deze op tijd te laten controleren, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Is de accu toe aan vervanging? Dan ontvangt u nog dit jaar 15% korting op een nieuwe accu.

Bandencheck + bioscoopbon

Zijn uw banden al gewisseld? Dan bent u dit najaar en komende winter verzekerd van de beste prestaties onderweg. Heeft u uw banden nog niet gecontroleerd of gewisseld? Wij controleren ze graag voor u. Zijn ze aan vervanging toe? Ontdek dan de Vredestein actie, waarmee u bij aankoop van 4 Vredestein een bioscoopbon ontvangt die tot 5 jaar na aankoop geldig is. Ontdek de actie op: www.vredestein.nl/bioscoopbon

Aircocheck & reiniging

Wist u dat de airco ook tijdens koude dagen uw rijprestaties positief kan beïnvloeden? Zo kan de airco condens snel laten verdwijnen voor goed zicht op de weg. Daarom controleren wij uw airco nu tijdelijk voor slechts € 39,- om zo lekkages en muffe luchtjes tijdig te constateren en onnodige reparaties te voorkomen.


Terug

Meer nieuws

Uw Ford winterklaar met Broekhuis!

De winter staat weer voor de deu...


Frisse en gezonde lucht in elke ...

Inzittenden van een nieuwe Volvo...


Broekhuis Special Service Pakket...

Start seizoen 2021 goed door nu ...


Peugeot is 210 jaar!

Dit jaar bestaat het Franse auto...


Visie wordt werkelijkheid met de...

Meer dan 600 km puur elektrisch ...


Trotseer met uw ŠKODA onbezorgd ...

Ook deze winter helpt Broekhuis ...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact