Volkswagen Wintercampagne

De warme dagen zijn voorbij. De eerste fanatieke krabbers stonden deze week het ijs al van de autoramen te schrapen; de winter komt eraan. Hierbij horen uiteraard aantrekkelijke kortingen en vele voordelen.

Het weer wordt niet alleen kouder maar ook onstuimiger en natter. Omdat wij begrijpen dat u veilig in uw auto wilt stappen, staan onze Volkswagen vestigingen in het teken van de aankomende winter.

Wintercheck

Kom tot en met 29 februari naar een van onze Volkswagen vestigingen om uw Volkswagen te laten controleren tijdens de Wintercheck. Onze monteurs en technici checken dan uw auto op 12 essentiële onderdelen, denk hierbij onder andere aan de accu, airconditioning, banden, deuren, remschijven en verlichting.

Voor slechts € 20,- voeren wij de Wintercheck uit. Tijdelijk ontvangt u bij de check gratis originele Volkswagen rubberen matten (voor)* en vullen wij gratis de vloeistoffen bij (brandstof uitgezonderd).

*Geldig vanaf 1 november 2019 t/m 29 februari 2020, zolang de voorraad strekt en alleen bij beschikbaarheid voor uw model.

Winterbanden

Rij de winter in met kwalitatieve winterbanden en all-season banden dankzij de extra scherp geprijsde banden en lichtmetalen winterwielensets.

Kies nu voor winterbanden omdat uw auto hiermee maximale grip heeft op de weg bij temperaturen onder de 7 graden. Dit komt door een speciale samenstelling van het rubber, waardoor de banden ook tijdens winterse omstandigheden flexibel en elastisch blijven.

Wanneer komt u uw nieuwe winterbanden uitkiezen?

Volkswagen accessoires

Optimaal genieten van het winterseizoen? Dat kan nu extra voordelig dankzij de scherp geprijsde accessoires. U ontvangt korting op onder andere dakdragers, rubberen mattensets, bagageboxen en kofferbakbescherming.

  • Dakdragens vanaf € 199,-
  • Rubberen mattensets vanaf € 39,-
  • Bagageboxen met korting tot € 100,-
  • Kofferbakbescherming vanaf € 49,-

Kortom, rij de zomer onbezorgd en voordelig in met Broekhuis Volkswagen!

Winterse voordelen Broekhuis


Terug

Meer nieuws

Veilig de winter door met de Aud...

Veilig en onbezorgd de winter do...


Voorraad voordeel bij Broekhuis ...

Onze laatste KARL en huidige Cor...


SEAT Occasioncheck voor elke geb...

Van plan om een SEAT occasion te...


Black Friday bij Broekhuis

Heeft u al berichten over Black ...


Voordelig de winter door met Bro...

Ook deze winter staat het Broekh...


Ford Charging Solutions voor ele...

Ford introduceert Ford Charging ...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact