Volkswagen Wintercheck met give-away

De winter komt eraan, de temperatuur daalt en dagen lijken weer korter. Dit heeft veel invloed op bijvoorbeeld het wegdek, het zicht en uw rijgedrag. Met de Volkswagen Wintercheck kijken we of uw auto op 20 essentiële punten voldoet en vullen wij gratis de vloeistoffen bij. Zo zorgen we ervoor dat u veilig de weg op kan deze winter!

Maak nú een afspraak en ontvang een gratis T1 Bulli tas!

 

Plan uw Wintercheck

Tot € 300,- korting op lichtmetalen Volkswagen wintersets

Deze winter gaat u dankzij de Volkswagen wintersets veilig én stijlvol de weg op! De nieuwe sets zijn stijlvol en up-to-date waardoor ze perfect bij het design van uw Volkswagen passen. En u profiteert nu ook nog eens van € 300,- korting! Ga naar de webshop van Volkswagen en bekijk de wintersets!

Winterbanden incl. montage vanaf € 79,-

Bereid u alvast voor op het winterweer met onze winterbanden! Naast uw rijgedrag en het zicht op de weg, verandert ook het wegdek. Het is dan belangrijk om goede grip op de weg te hebben, zeker wanneer het gladder wordt dankzij regen, modder en zelfs soms sneeuw. Profiteer daarom van onze actie op de winterbanden, u heeft al een set inclusief montage vanaf € 79,-. Neem contact op met uw Broekhuis Volkswagen vestiging voor de mogelijkheden.  

Korting op onze Volkswagen accessoires

Maak uw winter compleet met de accessoires van Volkswagen. Zo hebben we o.a. rubberen mattensets voor slecht € 49,- en dakdragers voor € 199,-. Ook geniet u van een fris interieur met een bekleding- en textielreiniging vanaf € 4,95 én neemt u alles gemakkelijk en veilig mee in onze bagagebox (verkrijgbaar vanaf € 199,-). Kortom, heel veel korting op onze Volkswagen accessoires!


Terug

Meer nieuws

15% korting op BMW Motorrad pakken

Profiteer tot 30 juni van 15% ko...


Terugroepactie kledingstukken BM...

BMW Motorrad roept over heel Eur...


Flexibel met Audi Functions on D...

Rust uw Audi flexibel uit met Au...


Aangescherpte maatregelen in onz...

De deuren van de werkplaatsen bl...


In stijl de weg op met BMW Motor...

BMW Motorrad Gear & Garment bied...


Is uw Fiat klaar voor de winter?

De winter staat weer voor de deu...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact