APK-keuring

Gratis in combinatie met onderhoud


Plan direct een APK-keuring!

APK-keuring bij Broekhuis

Voor het waarborgen van uw veiligheid en die van uw medeweggebruikers is een Algemene Periodieke Keuring van uw voertuig niet alleen verplicht maar ook essentieel. Ga veilig en verantwoord de weg op en bespaar tegelijkertijd op de tussentijdse check: mogen wij uw APK-keuring uitvoeren in combinatie met onderhoud, dan rekenen we niets voor de APK. Zo wordt veilig rijden extra voordelig. Is uw auto toe aan APK? Check uw APK-datum.

APK-keuring via Broekhuis

Veilig op weg

Een auto moet mooi, comfortabel, luxe, efficiënt en betaalbaar zijn. Maar wat is dit alles waard als het verplaatsen van A naar B niet veilig kan? Terug naar de basis: bij het rijden staat de veiligheid van u, uw inzittenden en andere weggebruikers centraal. Risico’s zijn er helaas altijd, maar we kunnen deze wel tot een minimum beperken door voertuigen te controleren op een aantal veiligheidsaspecten. Tijdens de verplichte APK wordt gekeken of uw voertuig voldoet aan deze veiligheidseisen.


Waarom een APK keuring?

Auto’s ouder dan 4 jaar (dieselmodellen ouder dan 3 jaar) zijn verplicht zich ieder jaar te melden bij de garage voor een APK. Bij het uitvoeren van de APK staat niet alleen de technische conditie van uw auto, maar juist ook uw veiligheid centraal. Zo werken onze APK-keurmeesters volgens een strikte procedure waarbij ze onder andere de slijtage van de banden en de staat van de remmen inspecteren. Ook controleren we een aantal milieuaspecten, zodat we samen bijdragen aan een gezonde(r) leefklimaat. Daar wordt autorijden veiliger én plezieriger van.

Wilt u meer weten over de APK? Bekijk dan onderstaande video of plan direct een APK

Gratis APK i.c.m. onderhoud

Gratis APK in combinatie met onderhoud

Combineert u uw APK afspraak met een onderhoudsbeurt? Dan rekenen wij niets voor de controle tijdens de Algemene Periodieke Keuring. Dit bespaart u geld én tijd, doordat uw auto slechts eenmaal in onze werkplaats verwacht wordt. Blijkt tijdens de APK dat wij een aantal werkzaamheden moeten verrichten om de auto goed te keuren? Dan berekenen wij deze kosten wel aan u door. 


Vakkennis
Garantie op werkzaamheden
Altijd in de buurt

 

Extra grip op veilig verkeer in Nederland

De APK-keuring is niet van alle tijden, in Europa is de APK pas sinds 1994 wettelijk van kracht. We zeggen bewust ‘pas’, want in de jaren ervoor had er veel leed mee bespaard kunnen worden. Daarom benadrukken we nog maar eens de noodzaak van het professioneel laten uitvoeren van de APK-keuring. Een streven waar iedere weggebruiker baat bij heeft.
Gelukkig zijn de auto’s tegenwoordig van zichzelf betrouwbaarder, sterker en veiliger dan ooit dankzij innovatieve technologieën en het gebruik van nieuwe materialen. Daarom kan de RDW nieuwe wagens tot 4 jaar (diesels 3 jaar) met een gerust hart zonder jaarlijkse APK-check toestaan op de openbare weg.

 

Benieuwd wanneer uw APK verloopt?

 

Check APK-datum


Contact