APK keuring in AlmereAPK keuring in Almere

APK keuring bij Broekhuis Almere


 

Waarom uw auto APK laten keuren?

Veilig de weg op is niet alleen belangrijk voor u als bestuurder, ook voor het verkeer waaraan u deelneemt is het belangrijk om verzekerd te zijn van een veilige auto. Het uitvoeren van APK is hierbij van groot belang. De Algemene Periodieke Keuring is een veiligheidscheck die door de overheid is ingesteld. Tijdens deze keuring worden eventuele gebreken van de auto zichtbaar en aangepakt. Dit zorgt ervoor dat risico’s tot een minimum worden beperkt.

Auto’s ouder dan 4 jaar en dieselmodellen ouder dan 3 jaar, zijn verplicht zich ieder jaar te melden bij de garage voor een APK keuring.

 

Onderhoud kan bij alle vestigingen, ongeacht het merk

Broekhuis Almere is merkdealer van Peugeot. Rijdt u een ander merk auto en wilt u toch graag in de buurt de APK keuring laten uitvoeren? Geen probleem, voor ieder merk auto of bedrijfswagen kunt u bij onze vestiging in Almere terecht.

Dankzij het grote netwerk van Broekhuis kunnen onze collega’s onderling met elkaar schakelen wanneer er een technisch gebrek aan het licht komt. Zo bent u altijd verzekerd van snelle, trefzekere en vakkundige service.

Maak een werkplaatafspraak

RDW keuring

RDW erkende APK

Alle Broekhuis vestigingen zijn RDW erkend, dat houdt in dat we bevoegd zijn om APK-keuringen uit te voeren. Bij het uitvoeren van de APK staat de technische staat van uw auto centraal, maar bovenal bekommeren wij ons om uw veiligheid. Wij zorgen er bij Broekhuis Almere voor dat u wegrijdt in een auto die voldoet aan de veiligheidseisen.

 


Vakkundige APK keuring in Almere

Samen voor duurzaam

De APK keuring draagt bij aan de duurzaamheid van uw auto.

  • Onze APK-keurmeesters volgen een strikte procedure waarbij de slijtage van de banden worden gecontroleerd.
  • Ook de staat van de remmen wordt gecontroleerd.
  • Daarnaast wordt er tijdens de keuring gecontroleerd op een aantal milieuaspecten.

Zo gaan we samen voor een gezonder leefklimaat en voor een veilig weggebruik.


Plan gemakkelijk uw APK keuring in Almere

Graag snel en gemakkelijk uw auto APK laten keuren bij Broekhuis Almere? Vanaf de bank kunt u eenvoudig online een werkplaatsafspraak maken. Plan de afspraak wanneer het voor u uitkomt, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Weet u niet precies wanneer het tijd is voor de APK keuring van uw auto? Met de handige online check controleert u snel de APK datum van uw auto.

Plan uw APK

Contact