Regulier onderhoud

Bij ons is uw auto in goede handen.


Werkplaatsafspraak maken

Onderhoud door Broekhuis

Om uw auto in nieuwstaat te houden en problemen te voorkomen is regelmatig onderhoud aan uw auto van groot belang. Een grote of kleine beurt zijn begrippen die u waarschijnlijk wel kent. Deze begrippen zijn helaas niet zo helder als ze lijken. Per merk, en soms model, verschilt de invulling van zo’n onderhoudsbeurt qua werkzaamheden. Het is bovendien niet altijd noodzakelijk om alle onderdelen van een beurt uit te voeren. Daarom spreekt Broekhuis van passend onderhoud. 

Benieuwd wat u kunt verwachten van een onderhoudsbeurt bij Broekhuis? Paul Boudewijns, Technisch Specialist bij Broekhuis, legt het u in deze video uit!

Passend onderhoud

Begrippen als grote beurt en kleine beurt zijn dus een beetje achterhaald. Daarom spreken we bij Broekhuis over ‘passend onderhoud’. Als uw remschijven bijvoorbeeld nog niet vervangen hoeven te worden tijdens de 'standaard' beurt plannen we met u een vervolgafspraak wanneer dit wel noodzakelijk is. Veiligheid staat natuurlijk altijd voorop.

Met banden werkt dat hetzelfde. Zo sparen we het milieu en uw portemonnee. Natuurlijk werken wij wel met vaste checklists en controleren we uw auto volledig. Door het stellen van een juiste diagnose en vakmanschap kunnen wij uw auto echter exact het nodige onderhoud bieden. Het resultaat: met onderhoud bij Broekhuis blijft u onbezorgd mobiel.

Broekhuis Jaarbeurt

Wilt u vantevoren precies weten waar u aan toe bent? Rijdt u weinig kilometers? Speciaal voor de auto's vanaf 3 jaar hebben we vaste beurtprijzen opgesteld. Deze prijzen gaan op voor elk type van een bepaald merk. Zo weet u wat u kunt verwachten. 

Broekhuis Jaarbeurt inplannen

Auto onderhouden bij Broekhuis = Garantie op onderdelen en op arbeidsloon

< terug