Broekhuis reparatie en herstel - Wij zijn uw merkspecialist bij uitstek!Broekhuis reparatie en herstel - Wij zijn uw merkspecialist bij uitstek!

Reparatie en herstel

Wij zijn uw merkspecialist bij uitstek!


Werkplaatsafspraak maken

Reparaties bij Broekhuis

Uw auto heeft een defect of functioneert niet zoals deze dat zou moeten doen. U hoort een tik of er zit bijvoorbeeld een afwijking in het stuurgedrag van uw auto. Voor reparatie hiervan bent u bij Broekhuis aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé merkspecialist bij uitstek. Door een vlotte en vakkundige diagnose en door de kennis van onze merken weten we de exacte oorzaak vast te stellen. Herstel kan vaak op korte termijn uitgevoerd worden omdat we veel onderdelen op voorraad hebben. Natuurlijk zijn onverwachte reparaties al vervelend genoeg. Daarom hebben we een speciaal mobiliteitsprogramma. Zo blijft u altijd onbezorgd mobiel en krijgt u de service die u van ons verwacht.

Het verschil

Uw auto bij Broekhuis laten repareren betekent dat u kiest voor een 100 procent merkspecialist. Wij kennen uw auto technisch gezien het allerbeste en zijn daarom in staat om vaak sneller dan een ander de juiste diagnose te stellen. Daarmee bespaart u onnodig hoge diagnosekosten. Daarnaast levert het u extra zekerheid op. U ontvangt een garantie op eventuele nieuw gemonteerde merkonderdelen én een garantie op de benodigde arbeidstijd om deze onderdelen te monteren. Met name de laatste garantie is bij veel aanbieders geen vanzelfsprekendheid!  De reparatie van uw auto online plannen? Maak direct een werkplaatsafspraak in de online werkplaatsplanner.

Maak een werkplaatsafspraak

Vlotte diagnose
Garantie op onderdelen
Garantie op arbeidsloon

Onze vestigingen


Zoek een vestiging

Contact