Broekhuis - RuitenherstelBroekhuis - Ruitenherstel

Uw autoruit, onze zorg!

Erkend ruitenherstel bij Broekhuis


Maak een werkplaatsafspraak
Altijd in de buurt
Aangesloten bij de meeste verzekeringen
Meeste ruitschade binnen 30 minuten hersteld

Ruitenherstel

Barst of sterretje in uw autoruit? Bij Broekhuis was u altijd al aan het juiste adres voor sterreparatie en het vervangen van een autoruit. Vanaf 2020 zijn wij ook erkend schadehersteller van autoruiten via GlasGarant. Hierdoor zijn wij voor het herstellen van uw autoruit ook aangesloten bij de meeste verzekeringen. Zo is uw autoruitschade onze zorg!

Ruitschade is altijd vervelend. Kom daarom naar onze werkplaats om het snel en vakkundig te laten herstellen. Dankzij onze samenwerking met GlasGarant kunnen wij uw autoruit zorgvuldig en erkend herstellen of vervangen. Belangrijk, aangezien autoruitschade een afkeurpunt is tijdens de apk. Zo hoeft autoruitschade niet vervelender te zijn dan het al is. We helpen u graag!

Maak een werkplaatsafspraak

Extra services

Tijdens uw werkplaatsbezoek kunnen wij enkele services verlenen die samen met de herstelde ruit invloed hebben op uw zicht onderweg. We horen graag of we u hiermee van dienst kunnen zijn. Noteer in dat geval de gewenste service bij de opmerking van uw geplande werkplaatsbezoek.

Broekhuis ruitenherstel - Ruitenwisserservice

Ruitenwisserservice

Zijn uw ruitenwissers aan vervanging toe? Na het herstellen van uw ruit kunnen wij in 5 minuten ook nog nieuwe ruitenwissers monteren. Zo bent u verzekerd van schone ruiten onder alle weersomstandigheden.

Broekhuis ruitenherstel - Koplampenservice

Koplampenservice

Heeft u slecht zicht ondanks uw herstelde ruiten en goede ruitenwissers? Dan kan het zijn dat uw auto doffe of verweerde koplampen heeft. Deze kunnen wij na het ruitherstel vakkundig en snel polijsten.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met één van onze Broekhuis vestigingen.

Neem contact op

Contact