Wintercheck

Goed voorbereid de koude en gladde maanden tegemoet


Plan wintercheck nu

Doorstaat uw auto de winter?

Een grondige winterinspectie is geen overbodige luxe. Daarom bieden wij deze service voor al onze merken aan. Per merk kan deze check op kleine punten verschillen maar in hoofdlijnen is het volledig gelijk en heeft het maar één doel: u onbezorgd rijplezier bieden. Zo kunt u met een gerust hart in winterse omstandigheden de weg op, of naar uw favoriete vakantiebestemming rijden.

Waarop wordt gecontroleerd?

Tijdens de wintercheck controleren onze vakkundige monteurs uw auto op diverse wintergevoelige punten en veiligheidsaspecten. Zo verkleint u de kans op bijvoorbeeld startproblemen, vastgevroren onderdelen en gaat u veilig de weg op. Kortom, met de wintercheck is uw auto klaar voor winterse omstandigheden. Tijdens de controle kijken wij onder andere naar de volgende punten: koelsysteem, radiateur, accu's, verlichting, ruitenwissers, remblokken enz. Voor meer informatie neemt u contact op met een van onze vestigingen.

Denkt u ook aan winterbanden?

Tijdens de wintercheck heeft u uitgebreid de tijd om even rond te lopen in onze showroom en u te laten informeren over het belang van winterbanden. Winterbanden zijn van cruciaal belang voor een goed contact met de weg tijdens winterse omstandigheden. Zo is er minder kans op slipgevaar. Wilt u direct meer weten over winterbanden?

Aanbod winterbanden

Ik ga veilig op reis en neem mee?

Een gevaar zit in een klein hoekje. Daarom is het verstandig om de volgende zaken mee op reis te nemen.

  • Veiligheidshamer, isoleerdeken en veiligheidshesjes
  • Verbanddoos, gevarendriehoek en brandblusser
  • Sneeuwkettingen

Plan wintercheck in

Wintersport-tip: sneeuwkettingen bevestigen

Bent u op wintersport en komt u in een situatie waarin u uw sneeuwkettingen moet inzetten? Dan is het goed om te weten hoe u deze op de juiste manier monteert. Wij leggen u in een aantal simpele stappen uit hoe u dit doet. Wilt u meer weten over sneeuwkettingen of heeft u andere vragen? We staan voor u klaar!

Snel en deskundig
Scherpe prijs
Met een gerust hart op weg

Contact