Zomercheck

Goed voorbereid op vakantie met de zomercheck.


Plan zomercheck nu

Zonder zorgen op weg 

De zomervakantie komt dichterbij. Uw bestemming is geboekt en de checklist voor de bagage ligt klaar. U bent er weer klaar voor om er op uit te trekken. Maar heeft u ook aan uw auto gedacht? Met de Zomercheck van Broekhuis wordt uw auto op alle vitale punten gecontroleerd. Denkt u hier bijvoorbeeld aan remblokken, V-snaren, koelsysteem, accu, trekhaakaansluiting, bandenspanning, vloeistofniveau, oliepeil, etc.

Het Broekhuis Vakantieboek

Het Broekhuis Vakantieboek staat weer boordevol puzzels en kleurplaten, waarmee uw (klein)kinderen leuke prijzen kunnen winnen. De vakantierit duurt met het Vakantieboek ook een stuk minder lang. Wel zo veilig. En daar werkt Broekhuis graag aan mee. Komt u het Vakantieboek bij ons ophalen? Natuurlijk geheel gratis. Welkom bij uw Broekhuis dealer. 

Ik ga veilig op reis en neem mee?

Een heerlijke vakantie staat in het vooruitzicht. Met een Broekhuis Zomercheck gaat u goed voorbereid op vakantie. Toch kan de reis wel eens anders verlopen dan gehoopt. Wat is nu verstandig om mee te nemen voor het geval u pech of een ongeluk krijgt?

  • Veiligheidshamer, isoleerdeken en veiligheidshesjes
  • Verbanddoos, gevarendriehoek en brandblusser
  • Voor in Frankrijk een alcoholtest

Plan zomercheck in

Contact