Waarom Broekhuis?

Duidelijke klantbeloften.


Werkplaatsafspraak maken

Vakkennis

We zijn ‘merk-specialisten’. Onze technici worden opgeleid door de fabrikant. Daardoor is hun kennis van de techniek altijd up-to-date. Uiteraard werken we met de nieuwste technologie en ontvangen we rechtstreekse input van de autofabrikant bij het zoeken naar oplossingen. Het resultaat; uw auto blijft in topconditie.


Vlotte diagnose door high-tech apparatuur

We werken met speciale diagnoseapparatuur, zoals bijvoorbeeld een rookgenerator om lekkages op te sporen, een endoscoop om in de motor te kunnen kijken en geluidsapparatuur waarmee we met microfoons door heel uw auto ondefinieerbare geluiden op sporen. Zo kunnen we uw auto inspecteren zonder veel tijd te verliezen aan het demonteren en weer monteren van onderdelen. Door deze manier van werken weet u precies waar u aan toe bent; wel zo fijn!


Garantie op onderdelen én arbeidsloon vergoed

Op onderhoud en reparatie geven wij, afhankelijk van het merk, één tot twee jaar garantie op onderdelen en arbeidsloonkosten. Zo staat u nooit voor verrassingen. Deze vorm van garantie gaat verder dan veel andere bedrijven in de autobranche u bieden. Dit doen wij omdat wij één doelstelling hebben: u onbezorgd mobiel houden.


All Inclusief onderhoud

Broekhuis heeft alle dienstverlening voor het onderhouden van auto’s onder één dak. Dat scheelt u tijd en energie. Tijdens iedere onderhoudsbeurt van uw auto kunnen we bijvoorbeeld ook een ruitschade aan uw auto herstellen, uw auto poetsen of een parkeerdeukje verwijderen.


Glasreparatie

Voor glasreparatie of vervanging hoeft u niet naar een glasspecialist. Wij wikkelen vanaf een WA-verzekering alle glasreparaties en vervangingen af met uw verzekeraar en nemen een glasreparatie standaard mee in het reguliere onderhoud. Uw voordeel hierbij is dat u hiervoor niet naar een ander adres hoeft.

 


Airco check

In de onderhoudsbeurt zit standaard een airco check die ervoor zorgt dat we eerder slijtages opsporen zodat uw airconditioning langer betrouwbaar blijft. Advies: vanaf 3 jaar adviseren wij een onderhoudsbeurt die bestaat uit het vervangen van koudemiddel en een geurbehandeling.

 


Uitlijnen

Met speciale meetapparatuur kunnen we uw auto snel en vakkundig uitlijnen. Uw voordeel: minder slijtage van de banden, fijner stuurgedrag en brandstof besparend.


Maak nu online een werkplaatsafspraak.


Plan direct!

Contact