Broekhuis biedt diverse services

Kom naar onze vestiging of bezoek onze digitale showroom


Ontdek uw mogelijkheden

Broekhuis is uw partner in mobiliteit
Ook in deze bijzondere tijden blijft u onbezorgd mobiel met Broekhuis als uw partner in mobiliteit, zowel zakelijk als privé. Zo zijn onze werkplaatsen gewoon open én mogen wij u weer verwelkomen in onze showrooms. Komt u uw nieuwe auto, bedrijfswagen of motorfiets bij ons bekijken en proefrijden? Loop gerust onze showroom binnen of maak van tevoren een afspraak. Blijft u liever thuis? Ook dan staan we graag voor u klaar met diverse services. Kies de service die bij u past!

Hoe vindt u uw nieuwe voertuig?

Bent u op zoek naar een nieuwe auto of bedrijfswagen? U kunt zich op verschillende manieren oriënteren bij Broekhuis! We staan voor u klaar met diverse services die we graag toelichten!

Kom naar onze showroom

Kom naar onze showroom

Wat wordt uw volgende voertuig en aan welke eisen moet deze voldoen? We ontdekken het graag samen met u bij ons in de showroom, waar u vrijblijvend en zonder afspraak kunt binnenlopen. Onze verkoopadviseurs staan graag voor u klaar met persoonlijk advies en in acht neming van de geldende maatregelen.

Bekijk hier onze vestigingen

 
op afspraak

Kom op afspraak naar de vestiging

Heeft u een voertuig op het oog en wilt u deze van dichtbij ontdekken en proefrijden? Maak van tevoren een afspraak bij ons in de vestiging zodat de verkoopadviseurs zich kunnen voorbereiden op uw bezoek, waardoor het advies nog beter aansluit op uw wensen. Tijdens uw bezoek nemen zij de geldende maatregelen in acht.

Maak een afspraak

 
Nieuw voertuig online

Vind uw nieuwe voertuig online

Hoe dan ook helpen, dat beloven wij. Daarom kunt u nu ook vanuit huis ons aanbod ontdekken en een voertuig kopen. Onze verkoopadviseurs nemen digitaal alle mogelijkheden en het proces met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wel zo gemakkelijk!

Ontdek ons aanbod

 

Bekijken en proefrijden

Heeft u een voertuig op het oog? Dan kunt u deze op een door u gekozen locatie of bij één van onze vestigingen bekijken en proefrijden. U bent meer dan welkom in onze vestigingen met in acht neming van de geldende maatregelen. Blijft u liever thuis? Ook dan kunt u het voertuig bekijken én proefrijden. De verkoopadviseur komt dan met het voertuig naar u toe. Hoe dit werkt en welke mogelijkheden er zijn, is afhankelijk van het gekozen voertuig. Dit leggen de verkoopadviseurs graag aan u uit voorafgaand aan de afspraak, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

De feestelijke aflevering

De feestelijke aflevering

Voldoet het gekozen voertuig aan al uw wensen en eisen? Dan leveren wij deze na aanschaf naar wens af bij ons in de showroom, bij u thuis of bij uw werk. Net zo feestelijk als u van ons gewend bent. Immers, de aanschaf van een nieuwe auto, bedrijfswagen of motorfiets mag gevierd worden!


Zo werkt het aankoopproces vanuit huis

Om u ook de mogelijkheid te bieden om vanuit huis uw nieuwe voertuig te kopen, hebben wij onze digitale showroom geïntroduceerd. Bekijk hieronder de video of neem de stappen door en ontdek hoe het koopproces vanuit huis werkt.

 • Stap 1: Vind in onze online showroom uw nieuwe auto, bedrijfswagen of motorfiets
 • Stap 2: Onze verkoopadviseur plant een interactief videogesprek met u
 • Stap 3: Ontdek uw voertuig naar keuze via een virtuele bezichtiging
 • Stap 4: Wij taxeren uw huidige voertuig online
 • Stap 5: U koopt uw nieuwe auto, bedrijfswagen of motorfiets online
 • Stap 6: Wij leveren uw nieuwe voertuig af in onze showroom of op de door u gewenste locatie

14-dagen omruilgarantie bij aankoop van occasion vanuit huis

Gezien de bijzondere omstandigheden van een aankoop vanuit huis heeft u na aflevering 14 dagen bedenktijd* om te ontdekken of de gekochte occasion aan uw verwachtingen voldoet.
*De voorwaarden van de omruilgarantie vindt u onderaan de pagina bij de veelgestelde vragen.

Maatregelen in onze vestigingen

Al onze vestigingen zijn geopend volgens onze reguliere openingstijden. U kunt deze vrij bezoeken of bij voorkeur van tevoren een afspraak maken. Wij volgen het RIVM en de overheid op het gebied van maatregelen in onze vestigingen.

Komt u naar een Broekhuis vestiging? Dan kunt u erop rekenen dat onze medewerkers op de hoogte zijn van de algemene maatregelen en richtlijnen.

> Bezoek een Broekhuis vestiging

Veelgestelde vragen


Al onze vestigingen zijn geopend volgens onze reguliere openingstijden. U kunt deze vrij bezoeken of bij voorkeur van tevoren een afspraak maken. Wij volgen het RIVM en de overheid op het gebied van maatregelen in onze vestigingen.

Komt u naar een Broekhuis vestiging? Dan kunt u erop rekenen dat onze medewerkers op de hoogte zijn van de algemene maatregelen en richtlijnen.


 • We leveren alle gebruikte auto’s met een bedenktermijn van 14 dagen. In deze periode mag u 500 kilometer rijden.
 • Tijdens de eerste 14 dagen nadat u de auto in ontvangst heeft genomen heeft u het recht om de aankoop zonder opgaaf van redenen te ontbinden.
 • Wilt u de auto retourneren, maar heeft u meer dan 500 kilometer gereden? Dan brengen we kosten in rekening.
 • Binnen 24 uur na ontvangst van uw retourmelding (behalve op zondag) nemen we contact op om een afspraak te maken rondom het retourneren van de auto.
 • Maximaal 14 dagen na aanmelding van uw retour staat het volledige aankoopbedrag weer op uw rekening.


Een offerte op afstand met indicatie van een inruilprijs is mogelijk middels een videogesprek. Neem hierover contact op met uw vestiging om de mogelijkheden door te spreken.


Ja, de werkplaatsen zijn volgens onze reguliere openingstijden geopend.


Ja, bij de meeste vestigingen is hier extra ruimte voor vrijgemaakt. Wilt u wachten tijdens het onderhoud? Geef dit dan van tevoren aan, zodat u niet teleurgesteld wordt op het moment dat dit niet mogelijk is door drukte of te weinig ruimte.


De maatregelen die wij volgen hebben wij samengevat in een bericht op onze website. Lees meer over de maatregelen via: Aangepaste service in onze vestigingen.


Contact