Broekhuis
Opel Ampera-E met € 3.000,- aanschafsubsidieOpel Ampera-E met € 3.000,- aanschafsubsidie

Opel Ampera-E

Business & Business Executive

Profiteer nu van € 3.000,- aanschafsubsidie


Tijdelijk vanaf: € 31.954,-

Uw voordeel: € 3.000,-
Proefrit maken?

Opel Ampera-e | € 3.000,- aanschafsubsidie

Vooruitlopend op de plannen van de overheid, biedt Broekhuis u nu de Broekhuis Subsidie van € 3.000,- bij aankoop of het leasen van iedere Opel Ampera-e (2020). Zo hoeft u niet te wachten op de subsidie die misschien enkel geldig is voor een gelimiteerde oplage. Met onze subsidie profiteert u nu al en zonder voorwaarden!

De Opel Ampera-e voorziet in een grote actieradius van 423 kilometer en slimme radar- en camerasystemen die u veilig op weg helpen naar iedere bestemming. En dankzij lage verbruikskosten, eventuele overheidssubsidies die eraan komen en minder onderhoudskosten houdt u aan het eind meer over. U ontvangt zelfs 8 jaar of tot 160.000 kilometer garantie!

Ampera-e Business

Tijdelijk rijdt u de Ampera-e Business van € 34.954,- voor slechts € 31.954,- en profiteert u van maar liefst € 3.000,- aanschafsubsidie. De Ampera-e Business is o.a. voorzien van: 

  • Actieradius van 423 km (WLTP)
  • Standaard 8" kleuren touchscreen
  • 17-inch lichtmetalen velgen

De Ampera-e Business liever leasen? Tijdelijk leaset u de Ampera-e Business zowel privé als zakelijk voor een scherpe prijs van € 429,- per maand.*. 

*Private lease tarief is incl. BTW op basis van 60 maanden en 5.000 km per jaar. Zakelijke lease tarief is excl. BTW op basis van 60 maanden en 15.000 km per jaar. 

Ampera-e Business Executive

Tijdelijk rijdt u de Ampera-e Business Executive van € 37.953,- voor slechts € 34.953,- en profiteert u van maar liefst € 3.000,- aanschafsubsidie. De Ampera-e Business is o.a. voorzien van: 

  • Lederen bekleding "Athens, Jet Black", geperforeerd
  • Bose geluidsysteem
  • Volgafstand-indicatie

De Ampera-e Business Executive liever leasen? Tijdelijk leaset u de Ampera-e Business Executive zowel privé als zakelijk voor een scherpe prijs van € 469,- per maand*

*Private lease tarief is incl. BTW op basis van 60 maanden en 5.000 km per jaar. Zakelijke lease tarief is excl. BTW op basis van 60 maanden en 15.000 km per jaar. 

Wacht niet tot de overheidssubsidie rond is en profiteer direct! Wij bieden de subsidie op iedere Opel Ampera-e (2020) zonder voorwaarden! Bezoek een van onze Broekhuis Opel vestigingen of neem contact op met één van onze verkoopadviseurs. 


Wilt u meer weten, een proefrit, virtuele bezichtiging, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Direct uit voorraad leverbaar:

Contact